Èxit de participació a l’Artxibarri

Escrit per el 10 de juny de 2024

El nucli històric de Tortosa ha estat escenari l’Artxibarri, una activitat lúdica per promoure la cohesió social i la convivència als barris del nucli antic de la ciutat. Una edició que ha estat exitosa i que ha comptat amb més d’un centenar de participants en l’activitat ‘Dona la volta al món’, amb tallers sobre diferents ciutats i cultures del món realitzada a la plaça dels Dolors, la plaça Sant Joan i la plaça Mossèn Sol. La tècnica d’acció comunitària de l’Ajuntament de Tortosa, Irene Segarra, ha assegurat que han esgotat els passaports preparats per al taller i valora molt positivament la festa al carrer…

Per dur a terme totes les activitats també hi han participat una seixantena de voluntaris de diferents entitats i col.lectius de la ciutat en l’àmbit de la Xarxa per la Convivència com Atzavara-Arrels,  Càritas, Creu Roja o la fundació Gentis, entre d’altres. 

En el marc de l’ARtxibarri es va realitzar la quarta àgora dels Pressupostos Participatius a la plaça Mossèn Sol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El nucli històric de Tortosa ha estat escenari l’Artxibarri, una activitat lúdica per promoure la cohesió social i la convivència als barris del nucli antic de la ciutat. Una edició que ha estat exitosa i que ha comptat amb més d’un centenar de participants en l’activitat ‘Dona la volta al món’, amb tallers sobre diferents ciutats i cultures del món realitzada a la plaça dels Dolors, la plaça Sant Joan i la plaça Mossèn Sol. La tècnica d’acció comunitària de l’Ajuntament de Tortosa, Irene Segarra, ha assegurat que han esgotat els passaports preparats per al taller i valora molt positivament la festa al carrer…

Per dur a terme totes les activitats també hi han participat una seixantena de voluntaris de diferents entitats i col.lectius de la ciutat en l’àmbit de la Xarxa per la Convivència com Atzavara-Arrels,  Càritas, Creu Roja o la fundació Gentis, entre d’altres. 

En el marc de l’ARtxibarri es va realitzar la quarta àgora dels Pressupostos Participatius a la plaça Mossèn Sol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST