Foment del Treball reclamarà a Generalitat i Estat les infraestructures per fer “més competitiu” l’empresariat ebrenc

Escrit per el 11 de juny de 2024

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, es compromet a reclamar a la Generalitat i l’Estat les infraestructures necessàries per millorar la competitivitat de les empreses ebrenques. Ho ha fet durant la jornada de networking celebrada aquest dilluns amb els empresaris ebrencs ‘Terres de l’Ebre. Inversió = creixement’, on també s’han posat sobre la taula la sostenibilitat i l’equilibri territorial.

El tercer carril de l’AP-7 entre Amposta fins a Ulldecona, la prolongació de l’autovia de l’Ebre, A-68, per la Terra Alta i la Ribera d’Ebre; o l’aturada de l’alta velocitat i l’estació de mercaderies a l’Aldea són les principals reivindicacions en infraestructures que el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha entomat per traslladar-les a Generalitat i Estat. 

La presidenta de l’AECE, Maria José Fernández, ha reclamat “les inversions estratègiques” que necessita el territori per ser més competitiu i atreure talent i inversions. Un altre reclam que ha traslladat la presidenta de l’AECE és més “agilitat” per fer arribar els Fons Nuclears a les empreses.

Els emrpesaris també han traslladat al president altres demandes en l’àmbit educatiu o referent a la digitalització. Els empresaris reclamen la implementació de la fibra òptica en polígons industrials i municipis, així com la construcció del nou hospital de referència de les Terres de l’Ebre i incrementar l’oferta formativa al territori en els sector que ho ha presents al territori per comptar amb personal especialitzat/ mà d’obra especialitzada.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, es compromet a reclamar a la Generalitat i l’Estat les infraestructures necessàries per millorar la competitivitat de les empreses ebrenques. Ho ha fet durant la jornada de networking celebrada aquest dilluns amb els empresaris ebrencs ‘Terres de l’Ebre. Inversió = creixement’, on també s’han posat sobre la taula la sostenibilitat i l’equilibri territorial.

El tercer carril de l’AP-7 entre Amposta fins a Ulldecona, la prolongació de l’autovia de l’Ebre, A-68, per la Terra Alta i la Ribera d’Ebre; o l’aturada de l’alta velocitat i l’estació de mercaderies a l’Aldea són les principals reivindicacions en infraestructures que el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha entomat per traslladar-les a Generalitat i Estat. 

La presidenta de l’AECE, Maria José Fernández, ha reclamat “les inversions estratègiques” que necessita el territori per ser més competitiu i atreure talent i inversions. Un altre reclam que ha traslladat la presidenta de l’AECE és més “agilitat” per fer arribar els Fons Nuclears a les empreses.

Els emrpesaris també han traslladat al president altres demandes en l’àmbit educatiu o referent a la digitalització. Els empresaris reclamen la implementació de la fibra òptica en polígons industrials i municipis, així com la construcció del nou hospital de referència de les Terres de l’Ebre i incrementar l’oferta formativa al territori en els sector que ho ha presents al territori per comptar amb personal especialitzat/ mà d’obra especialitzada.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST