Trens Dignes exigeix que s’aprofitin les obres d’ample de via per millorar els serveis ferroviaris a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 12 de juny de 2024

La Plataforma Trens Dignes ha mostrat la seva preocupació per la manca d’informació per part d’Adif, davant els talls previstos a partir de setembre que afectaran les línees de la R-15 i R-16,  arran de les obres per adequar les vies a l’ample europeu. Asseguren que no hi ha un calendari concret dels treballs i no està clar com afectaran aquests treballs als serveis ferroviaris després de l’estiu. La portaveu de Trens Dignes, Cinta Galiana ha reclamat que es concreti el detall d’aquestes obres i quins perjudicis tindrà per als usuaris de les Terres de l’Ebre….

Des de Trens Dignes exigeixen a les administracions competents que s’aprofiti l’impàs d’aquestes obres, per a revertir les mancances en serveis ferroviaris que hi ha al territori, millorar les freqüències i incorporar de nou el tren Avant a les Terres de l’Ebre. Cinta Galiana…

Segons “les previsions d’obra” d’Adif, al setembre s’ha d’implementar l’ample mixt al corredor del Mediterrani, entre Vila-seca, Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

La plataforma també ha denunciat “l’abandonament” que està patint l’estació de l’Aldea, on en mig any s’ha reduït el personal d’atenció a l’usuari, s’ha tancat el bar i no s’hi fa cap mena de manteniment, no funcionen les màquines dispensadores de bitllets ni tan sols van els rellotges o encara marquen l’horari d’hivern. Aquesta situació és un símptoma preocupant per a Trens Dignes del desinterès pel bon funcionament del servei de trens al territori. Pepita Borràs és membre de Trens Dignes

Des de Trens Dignes també reclamen que s’accelerin els tràmits per construir el ramal de mercaderies del Polígon Catalunya Sud.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Plataforma Trens Dignes ha mostrat la seva preocupació per la manca d’informació per part d’Adif, davant els talls previstos a partir de setembre que afectaran les línees de la R-15 i R-16,  arran de les obres per adequar les vies a l’ample europeu. Asseguren que no hi ha un calendari concret dels treballs i no està clar com afectaran aquests treballs als serveis ferroviaris després de l’estiu. La portaveu de Trens Dignes, Cinta Galiana ha reclamat que es concreti el detall d’aquestes obres i quins perjudicis tindrà per als usuaris de les Terres de l’Ebre….

Des de Trens Dignes exigeixen a les administracions competents que s’aprofiti l’impàs d’aquestes obres, per a revertir les mancances en serveis ferroviaris que hi ha al territori, millorar les freqüències i incorporar de nou el tren Avant a les Terres de l’Ebre. Cinta Galiana…

Segons “les previsions d’obra” d’Adif, al setembre s’ha d’implementar l’ample mixt al corredor del Mediterrani, entre Vila-seca, Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

La plataforma també ha denunciat “l’abandonament” que està patint l’estació de l’Aldea, on en mig any s’ha reduït el personal d’atenció a l’usuari, s’ha tancat el bar i no s’hi fa cap mena de manteniment, no funcionen les màquines dispensadores de bitllets ni tan sols van els rellotges o encara marquen l’horari d’hivern. Aquesta situació és un símptoma preocupant per a Trens Dignes del desinterès pel bon funcionament del servei de trens al territori. Pepita Borràs és membre de Trens Dignes

Des de Trens Dignes també reclamen que s’accelerin els tràmits per construir el ramal de mercaderies del Polígon Catalunya Sud.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST