El govern municipal de Tortosa fa un balanç positiu del primer any de mandat, amb una vintena de projectes engegats

Escrit per el 13 de juny de 2024

El govern de Tortosa de Movem-Psc i ERC, ha fet un balanç positiu del primer any de mandat. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, acompanyat del portaveu de Movem-PSC, Victor Grau i la portaveu d’ERC, Mar Lleixà, ha fet aquest dimarts un repàs exhaustiu de la vintena de projectes que ha engegat el govern en aquest any de mandat, per implementar un model de ciutat realista i pensat per a les persones. Jordi Jordan…

Entre els projectes més estratègics en què ja treballa el govern tortosí hi ha el de la construcció de 2 llars d’infants municipals, que l’Alcalde ha confirmat que es posaran en marxa el curs 2025-26. Jordan han anunciat que a més del milió i mig d’euros de subvenció per construir aquests equipaments, també s’ha aconseguit una nova subvenció de la Diputació de Tarragona de 370.000 euros.

L’alcalde Jordi Jordan ha posat de relleu que en aquest primer any de mandat s’ha prioritzat el manteniment i la millora dels equipaments municipals i de la via pública a la vegada i que s’ha posat fil a l’agulla a d’altres projectes rellevants per a la ciutat…

En relació al fortí del Bonet, l’alcalde ha explicat que es treballa en un projecte de rehabilitació integral que suposarà una inversió de 328.000 euros, lligada al Circuit Verd de les muralles. 

L’’Ajuntament de Tortosa també ha aconseguit una subvenció del departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de 300.000 euros per la renovació del sistema de climatització del mercat. També el Museu de Tortosa rebrà una subvenció de 78.960 euros del departament de Cultura per la climatització.

L’alcalde de Tortosa ha lamentat “la política d’aparador” de l’antic govern municipal, amb “projectes faraònics” que després no han tingut prou manteniment rutinari, o que es van presentar sense estudis de viabilitat econòmica ni finançament….

D’aquests primers 12 mesos de govern, l’alcalde de Tortosa ha remarcat “la bona sintonia” entre els socis del pacte i també amb la CUP, qui va comprometre’s a garantir l’estabilitat governamental des de l’oposició. La CUP ha permès aprovar els pressupostos d’enguany i Jordan ha agraït que faci “propostes en positiu per ajudar a millorar Tortosa”. En canvi, ha titllat de destructiva i tòxica l’oposició que exerceix Junts per Tortosa …

Aquest dimarts s’ha complert un any del pacte signat entre els grups de Movem-PSC i ERC  per governar a la ciutat de  Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El govern de Tortosa de Movem-Psc i ERC, ha fet un balanç positiu del primer any de mandat. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, acompanyat del portaveu de Movem-PSC, Victor Grau i la portaveu d’ERC, Mar Lleixà, ha fet aquest dimarts un repàs exhaustiu de la vintena de projectes que ha engegat el govern en aquest any de mandat, per implementar un model de ciutat realista i pensat per a les persones. Jordi Jordan…

Entre els projectes més estratègics en què ja treballa el govern tortosí hi ha el de la construcció de 2 llars d’infants municipals, que l’Alcalde ha confirmat que es posaran en marxa el curs 2025-26. Jordan han anunciat que a més del milió i mig d’euros de subvenció per construir aquests equipaments, també s’ha aconseguit una nova subvenció de la Diputació de Tarragona de 370.000 euros.

L’alcalde Jordi Jordan ha posat de relleu que en aquest primer any de mandat s’ha prioritzat el manteniment i la millora dels equipaments municipals i de la via pública a la vegada i que s’ha posat fil a l’agulla a d’altres projectes rellevants per a la ciutat…

En relació al fortí del Bonet, l’alcalde ha explicat que es treballa en un projecte de rehabilitació integral que suposarà una inversió de 328.000 euros, lligada al Circuit Verd de les muralles. 

L’’Ajuntament de Tortosa també ha aconseguit una subvenció del departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de 300.000 euros per la renovació del sistema de climatització del mercat. També el Museu de Tortosa rebrà una subvenció de 78.960 euros del departament de Cultura per la climatització.

L’alcalde de Tortosa ha lamentat “la política d’aparador” de l’antic govern municipal, amb “projectes faraònics” que després no han tingut prou manteniment rutinari, o que es van presentar sense estudis de viabilitat econòmica ni finançament….

D’aquests primers 12 mesos de govern, l’alcalde de Tortosa ha remarcat “la bona sintonia” entre els socis del pacte i també amb la CUP, qui va comprometre’s a garantir l’estabilitat governamental des de l’oposició. La CUP ha permès aprovar els pressupostos d’enguany i Jordan ha agraït que faci “propostes en positiu per ajudar a millorar Tortosa”. En canvi, ha titllat de destructiva i tòxica l’oposició que exerceix Junts per Tortosa …

Aquest dimarts s’ha complert un any del pacte signat entre els grups de Movem-PSC i ERC  per governar a la ciutat de  Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST