La primera Fira d’Ocupació +45 de Tortosa aplega 35 empreses que aporten més de 400 ofertes laborals

Escrit per el 5 de juliol de 2024

Trenta empreses del territori i més de quatre-centes ofertes de feina. Aquestes són les xifres de la primera fira d’ocupació +45, organitzada per la Cambra de Comerç Tortosa i que es desenvolupa aquest dijous a l’Espai Moreira. L’objectiu és impulsar la inserció laboral de les persones de més de 45 anys, en situació d’atur.

L’espai Moreira de Tortosa ha acollit aquest dijous la primera edició de la Fira d’Ocupació +45. Adreçada a persones d’aquesta franja d’edat, la jornada s’ha impulsat per tal d’establir contactes entre empreses i potencials treballadors que es troben en situació d’atur. Han participat 30 empreses del sector industrial, serveis i turisme, principalment. Dolors i Jaume són dos de les persones que estan en recerca activa de feina i veuen en aquesta fira una gran oportunitat per trobar un lloc de treball, tot destacant que es posi el focus en aquesta franja d’edat, molts cops oblidada.

El president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, destaca que l’ens és pioner a Catalunya, ja que és el primer territori on s’organitza una fira d’ocupació +45. Faiges s’ha mostrat satisfet per l’afluència de persones que permetrà a les empreses nodrir-se de talent del territori.

La Fira compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tortosa i l’alcalde, Jordi Jordan, remarca que era una fira necessària per afavorir la contractació sènior al territori (entre 45 i 60 anys), en un moment de creixement empresarial a les Terres de l’Ebre.

La jornada ha comptat també amb tallers, conferències i treball en xarxa. Recordem que la fira forma part del programa Fons Social Europeu, d’Educació i Formació, Ocupació i Economia Social 2021-2027, que gestiona la Cambra de Comerç de Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Trenta empreses del territori i més de quatre-centes ofertes de feina. Aquestes són les xifres de la primera fira d’ocupació +45, organitzada per la Cambra de Comerç Tortosa i que es desenvolupa aquest dijous a l’Espai Moreira. L’objectiu és impulsar la inserció laboral de les persones de més de 45 anys, en situació d’atur.

L’espai Moreira de Tortosa ha acollit aquest dijous la primera edició de la Fira d’Ocupació +45. Adreçada a persones d’aquesta franja d’edat, la jornada s’ha impulsat per tal d’establir contactes entre empreses i potencials treballadors que es troben en situació d’atur. Han participat 30 empreses del sector industrial, serveis i turisme, principalment. Dolors i Jaume són dos de les persones que estan en recerca activa de feina i veuen en aquesta fira una gran oportunitat per trobar un lloc de treball, tot destacant que es posi el focus en aquesta franja d’edat, molts cops oblidada.

El president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, destaca que l’ens és pioner a Catalunya, ja que és el primer territori on s’organitza una fira d’ocupació +45. Faiges s’ha mostrat satisfet per l’afluència de persones que permetrà a les empreses nodrir-se de talent del territori.

La Fira compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tortosa i l’alcalde, Jordi Jordan, remarca que era una fira necessària per afavorir la contractació sènior al territori (entre 45 i 60 anys), en un moment de creixement empresarial a les Terres de l’Ebre.

La jornada ha comptat també amb tallers, conferències i treball en xarxa. Recordem que la fira forma part del programa Fons Social Europeu, d’Educació i Formació, Ocupació i Economia Social 2021-2027, que gestiona la Cambra de Comerç de Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST