Dos morts en un accident de trànsit al Pont del Mil·lenari de Tortosa

Escrit per el 9 de juliol de 2024

Dues persones han mort en un accident de trànsit aquest dilluns a la nit a  la C-42, a l’alçada del Pont del Mil·lenari de Tortosa. En l’accident s’hi han vist implicats un vehicle dels Mossos d’Esquadra i una motocicleta on viatjaven les dues víctimes.  El cos d’una d’elles es va localitzar a la via però la segona va caure al riu Ebre. 

La Policia Local de Tortosa investiga les causes de l’accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la nit al pont del Mil·lenari. El sinistre es va produir poc abans de les onze de la nit. Les dues víctimes mortals són dos homes veïns de Roquetes de 41 i 22 anys. Tots dos circulaven amb un ciclomotor pel pont del Mil.lenari de Tortosa, quan per causes que s’investiguen, un vehicle dels Mossos d’Esquadra  va encalçar la motocicleta amb els dos ocupants. La patrulla dels mossos circulava amb llums prioritàries, ja que es dirigia a Jesús a realitzar un servei d’emergència. Com a conseqüència de l’accident, el cos d’un dels ocupants de la motocicleta es va localitzar a la via però la segona víctima va caure al riu Ebre.  A partir d’aquí es va activar el dispositiu de recerca dels Bombers on hi han participat  un total de 13 dotacions amb embarcacions de Tortosa, Amposta i Mora d’ebre i submarinistes dels GRAE. La primera recerca s’ha realitzat en  una àrea d’uns 4 km, entre el Pont del Mil·lenari i l’Illa de Bous. 

Cap a les tres de la matinada  una de les embarcacions ha localitzat el cos  dins del riu, a uns 400 metres del pont des d’on hauria caigut l’accidentat. Un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar el cos i fer-ne l’extracció. També es van desplaçar al lloc dels fets dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya i efectius de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. 

L’Ajuntament de Roquetes ha decretat dos dies de dol per la mort dels dos veïns del municipi en aquest accident de trànsit a Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Dues persones han mort en un accident de trànsit aquest dilluns a la nit a  la C-42, a l’alçada del Pont del Mil·lenari de Tortosa. En l’accident s’hi han vist implicats un vehicle dels Mossos d’Esquadra i una motocicleta on viatjaven les dues víctimes.  El cos d’una d’elles es va localitzar a la via però la segona va caure al riu Ebre. 

La Policia Local de Tortosa investiga les causes de l’accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la nit al pont del Mil·lenari. El sinistre es va produir poc abans de les onze de la nit. Les dues víctimes mortals són dos homes veïns de Roquetes de 41 i 22 anys. Tots dos circulaven amb un ciclomotor pel pont del Mil.lenari de Tortosa, quan per causes que s’investiguen, un vehicle dels Mossos d’Esquadra  va encalçar la motocicleta amb els dos ocupants. La patrulla dels mossos circulava amb llums prioritàries, ja que es dirigia a Jesús a realitzar un servei d’emergència. Com a conseqüència de l’accident, el cos d’un dels ocupants de la motocicleta es va localitzar a la via però la segona víctima va caure al riu Ebre.  A partir d’aquí es va activar el dispositiu de recerca dels Bombers on hi han participat  un total de 13 dotacions amb embarcacions de Tortosa, Amposta i Mora d’ebre i submarinistes dels GRAE. La primera recerca s’ha realitzat en  una àrea d’uns 4 km, entre el Pont del Mil·lenari i l’Illa de Bous. 

Cap a les tres de la matinada  una de les embarcacions ha localitzat el cos  dins del riu, a uns 400 metres del pont des d’on hauria caigut l’accidentat. Un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar el cos i fer-ne l’extracció. També es van desplaçar al lloc dels fets dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya i efectius de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. 

L’Ajuntament de Roquetes ha decretat dos dies de dol per la mort dels dos veïns del municipi en aquest accident de trànsit a Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST