El grup Eacom s’implantarà a Tortosa amb una inversió de més d’un milió d’euros

Escrit per el 9 de juliol de 2024

El grup del sector de telecomunicacions Eacom s’implantarà a Tortosa amb una inversió de més d’un milió d’euros i la creació d’un centenar de llocs de treball qualificats. L’empresa aposta per la formació de joves i retenir el talent al territori. El nou centre logístic s’ubicarà en una nau comercial a l’entrada de Tortosa.

Eacom arriba a Tortosa de la mà de l’operadora ebrenca E-Ports, vinculada al grup. Concretament a la capital del Baix Ebre l’empresa del sector de les telecomunicacions, preveu instal.lar  les seves oficines centrals, però també les de les empreses Modi i Mattelco.  Eacom ha adquirit una nau comercial situada al Portal Ciutat Nord de Tortosa, a l’autovia C-42 de Tortosa a l’Aldea on EPorts també hi ubicarà la seva seu a la planta baixa. El  projecte suposarà una inversió d’1,2 milions d’euros en una primera fase amb un total de 85 treballadors a principis del 2025, que s’ampliaran a un centenar en la segona fase (2026).  

 

 

 

El grup EACOM es troba actualment en ple procés d’expansió en el sector de les telecomunicacions, organització i sistemes i energies renovables. Les noves instal·lacions permetran posicionar al mercat l’operadora vinculada al grup, Eports, que pel seu creixement sostingut necessitava unes noves instal·lacions. El representant del grup Eacom, Roger Molins ha destacat que l’objectiu del projecte és donar cobertura des de Tortosa  a la zona mediterrània compresa entre Barcelona i València, però també retenir el talent al territori

El conseller delegat d’EPORTS, Gerard Roig, remarca la voluntat de l’empresa d’apostar pel territori…

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha posat de relleu la inversió d’EACOM al municipi destacant que es tracta d’una implementació que comportarà la creació de llocs de treball qualificats…

L’empresa EACOM preveu la col·laboració amb centres educatius del territori, per la qual cosa les noves instal.lacions disposaran d’una sala formativa. De fet, Eports ja duu a terme col·laboracions amb centres de Tortosa i Amposta a través de contractes en pràctiques en la modalitat d’FP Dual. El nou centre logístic d’Eacom a Tortosa estarà operatiu el primer trimestre del 2025. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup del sector de telecomunicacions Eacom s’implantarà a Tortosa amb una inversió de més d’un milió d’euros i la creació d’un centenar de llocs de treball qualificats. L’empresa aposta per la formació de joves i retenir el talent al territori. El nou centre logístic s’ubicarà en una nau comercial a l’entrada de Tortosa.

Eacom arriba a Tortosa de la mà de l’operadora ebrenca E-Ports, vinculada al grup. Concretament a la capital del Baix Ebre l’empresa del sector de les telecomunicacions, preveu instal.lar  les seves oficines centrals, però també les de les empreses Modi i Mattelco.  Eacom ha adquirit una nau comercial situada al Portal Ciutat Nord de Tortosa, a l’autovia C-42 de Tortosa a l’Aldea on EPorts també hi ubicarà la seva seu a la planta baixa. El  projecte suposarà una inversió d’1,2 milions d’euros en una primera fase amb un total de 85 treballadors a principis del 2025, que s’ampliaran a un centenar en la segona fase (2026).  

 

 

 

El grup EACOM es troba actualment en ple procés d’expansió en el sector de les telecomunicacions, organització i sistemes i energies renovables. Les noves instal·lacions permetran posicionar al mercat l’operadora vinculada al grup, Eports, que pel seu creixement sostingut necessitava unes noves instal·lacions. El representant del grup Eacom, Roger Molins ha destacat que l’objectiu del projecte és donar cobertura des de Tortosa  a la zona mediterrània compresa entre Barcelona i València, però també retenir el talent al territori

El conseller delegat d’EPORTS, Gerard Roig, remarca la voluntat de l’empresa d’apostar pel territori…

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha posat de relleu la inversió d’EACOM al municipi destacant que es tracta d’una implementació que comportarà la creació de llocs de treball qualificats…

L’empresa EACOM preveu la col·laboració amb centres educatius del territori, per la qual cosa les noves instal.lacions disposaran d’una sala formativa. De fet, Eports ja duu a terme col·laboracions amb centres de Tortosa i Amposta a través de contractes en pràctiques en la modalitat d’FP Dual. El nou centre logístic d’Eacom a Tortosa estarà operatiu el primer trimestre del 2025. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST