La CGT denuncia portes giratòries a l’Institut de l’Ebre de Tortosa pel nomenament del director expedientat com a nou secretari del centre

Escrit per el 10 de juliol de 2024

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La CGT denuncia portes giratòries a l’Institut de l’Ebre de Tortosa pel nomenament del director expedientat com a nou secretari del centre. Un càrrec que comporta realitzar les funcions de gestió econòmica del centre. Recordem que el director no va optar a la reelecció, un cop conegut l’expedient disciplinari obert per Educació arran del cas per les pressumptes irregularitats en les pràctiques de l’alumnat. 

El nou equip directiu de l’Institut de l’Ebre s’ha anunciat al claustre aquesta setmana. La nova directora és Raquel Planell, antiga secretària del centre, mentre que el director dimitit, Armand Pons, és el nou secretari. 

La CGT critica que el fins ara director de l’Institut de l’Ebre de Tortosa, amb aquest nou càrrec, s’encarregui ara de la gestió econòmica del centre. Recordem que el Departament d’Educació ha obert un expedient disciplinari al fins ara  director i a l’administradora de l’Institut de l’Ebre per les presumptes irregularitats en les pràctiques de part de l’alumnat del centre educatiu de Tortosa. Unes irregularitats que han comportat també una sanció d’Inspeccio de Treball de 50.000 euros, perquè alguns alumnes en pràctiques no tenien ni conveni ni contracte laboral.   El delegat d’educació de la CGT a l’Ebre, Pere Timoner  critica que “amb el nomenament d’un equip directiu continuista”, la inspecció educativa i el Departament d’Educacio avalen que els centres educatius puguin tenir alumnes treballant sense contracte…

Des del sindicat de la CGT demanen a Educació que aclareixi si s’han pres “mesures cautelars” associades als expedients disciplinaris,i demanen “evidències” que l’elecció del nou equip directiu s’adequa “a la normativa” i “ha comptat” amb la comunitat educativa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST