Sense Spoilers 16/12/2021

Escrit per el 16 de desembre de 2021

 

Spider-Man: No Way Home

Títol original: Spider-Man: No Way Home

Any: 2021

Durada: 148 min.

País: Estats Units

Direcció: Jon Watts

Guió: Chris McKenna , Erik Sommers . Còmic: Steve Ditko , Stan Lee

Música: Michael Giacchino

Repartiment: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Tony Revolori, JK Simmons, Angourie Rice, Alfred Molina, Jacob Batalon, Jon Favreau, Harry Holland, Christopher Cocke, JB Smoove, Hannibal Buress, Martin Starr

Productora: Pascal Pictures , Marvel Studios , Columbia Pictures . Distribuïdora: Columbia Pictures , Sony Pictures Entertainment (SPE)

Gènere: Fantàstic . Acció . Ciència ficció | Superherois . Seqüela . Còmic . Marvel Comics

Grups: Marvel Cinematic Universe (MCU) | Spider-Man | Doctor Estrany | Marvel: Fase 4 (Pel·lícules i Sèries)

Sinopsi: Per primera vegada a la història cinematogràfica d’Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un Súper Heroi. Quan demana ajuda a Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir allò que realment significa ser Spider-Man. Seqüela de ‘Spider-Man: Far From Home’.

 

Mamá o papá

Títol original: Mamá o papá

Any: 2021

País: Espanya

Adreça: Dani de l’Ordre

Guió: Enric Navarro

Música: Zacaries M. de la Riva , Alfred Tapscott

Repartiment: Paco León, Miren Ibarguren, Ester Expósito, Pedro Casablanc, Eva Ugarte, Miquel Fernández, Berto Romero, Mari Paz Sayago, Mamen García, Carlos Fonts, Lucía Caraballo, Laura Quirós, Sofia Oria, Francisca Horcajo, Iván Renedo

Productora: Atresmedia Cine , Warner Bros. Espanya , Àlber Produccions Audiovisuals

Gènere: Comèdia | Família . Remake

Sinopsi: Flora i Víctor són els pares que tot nen voldria tenir: moderns, divertits i afectuosos. Tot i això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l’oportunitat laboral amb què porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. Cap no està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, els nens hauran de decidir amb qui es queden: amb la mare, o amb el pare. A partir d’aquest moment, els pares modèlics es declaren la guerra i no hi haurà treva. Tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels fills.

 

Una librería en París

Títol original: Il material emotiu

Any: 2021

Durada: 89 min.

País: Itàlia

Director: Sergio Castellitto

Guió: Sergio Castellitto , Margaret Mazzantini . Guió original: Ettore Scola

Música: Arturo Annecchino

Fotografia: Italo Petriccione

Repartiment: Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Clementí, Nassim Lyes, Sandra Milo, Alex Lutz

Productora: Coproducció Itàlia-França-Estats Units; Envoltat Drive , RAI Cinema , Mon Voisin Productions , Tikkun Production , Eurimages

Gènere: Romanç . Drama . Comèdia | Comèdia romàntica . Drama romàntic

Sinopsi: Vincenzo dedica tot el temps als seus dos amors: la llibreria que posseeix a París i la seva filla Albertine. La seva vida està marcada per una dolça tranquil·litat fins que un dia irromp a la botiga Yolande, una dona exuberant, excèntrica i divertida. Encantat per la seva energia i bellesa, a Vincenzo tornaran a florir les emocions que fa massa temps que reprimeixen i es qüestionarà la seva manera d’afrontar la vida.

 

Matrix Resurrections

Títol original: The Matrix Resurrections

Any: 2021

Durada: 148 min.

País: Estats Units

Direcció: Lana Wachowski

Guió: Aleksandar Hemon , David Mitchell , Lana Wachowski . Personatges: Lana Wachowski , Lilly Wachowski

Música: Johnny Klimek , Tom Tykwer

Fotografia: John Toll

Repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick, Priyanka Xopra, Jonathan Groff, Ellen Hollman, Brian J. Smith, Max Riemelt, Lambert Wilson, Andrew Caldwell, Erendira Ibarra, Toby Onwumere, Christopher S. Reid, Andrew Koponen, Thomas Dalby, James D. Weston II, John Lobato, William W. Barbour, Cabran E. Chamberlain, Christina Ricci

Productora: Warner Bros. , Village Roadshow , NPV Entertainment , Silver Pictures . Distribuïdora: Warner Bros.

Gènere: Ciència ficció . Acció | Cyberpunk . Món virtual . Seqüela

Grups: Matrix

Sinopsi: Neo viu una vida normal i corrent a San Francisco mentre el seu terapeuta li prescriu pastilles blaves. Fins que Morfeu li ofereix la pastilla vermella i torna a obrir la seva ment al món de Matrix.

 

West Side Story

Títol original: West Side Story

Any: 2021

Durada: 156 min.

País: Estats Units

Direcció: Steven Spielberg

Guió: Tony Kushner . Llibre: Arthur Laurents . Musical: Jerome Robbins

Música: Leonard Bernstein

Fotografia: Janusz Kaminski

Repartiment: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose, Rita Moreno, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll, Brian d’Arcy James, Maddie Ziegler, Ana Isabelle, Mike Faist, Reginald L. Barnes, Jamila Velazquez, veure 28 més

Productora: Amblin Entertainment , 20th Century Studios . Distribuïdora: 20th Century Studios

Gènere: Musical . Romanç . Drama

Sinopsi: Els adolescents Tony i María, malgrat tenir afiliacions amb colles de carrer rivals, els Jets i els Sharks, s’enamoren a la ciutat de Nova York a la dècada dels 50. Nova versió del llegendari musical ‘West Side Story’, a la seva vegada adaptació d’una famosa obra de teatre de Broadway, que modernitzava la història de Romeo i Julieta, de Shakespeare.

 

The Witcher

Títol original: The Witcher

Any: 2019

Durada: 60 min.

País: Estats Units

Direcció: Lauren Schmidt (Creador) , Alik Sakharov, Charlotte Brändström, Alex Garcia Lopez, Marc Jobst, Sarah O’Gorman

Guió: Lauren Schmidt , Declan De Barra , Guapo DeMayo , Haily Hall , veure 4 més

Música: Sonya Belousova , Giona Ostinelli

Fotografia: Jean-Philippe Gossart , Gavin Struthers

Repartiment: Henry Cavill, Freya Allan, Millie Brady, MyAnna Buring, Anya Chalotra, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, Jodhi May, Eamon Farren, Jo sóc l’Un, Therica Wilson-Read, Joey Batey, Lars Mikkelsen, veure 63 més

Productora: Coproducció Estats Units-Polònia; Platige Imatge , Netflix , Sean Daniel Company , Stilking Films pioners . Productor: Tomasz Bagiński . Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Fantàstic . Aventures | Fantasia medieval . Bruixeria . Videojoc

Grups: Adaptacions d’Andrzej Sapkowski | The Witcher (Netflix)

Sinopsi: 2 temporades. Geralt de Rivia, un caçador de monstres mutants, viatja darrere del seu destí per un món turbulent en què, sovint, els humans són pitjors que les bèsties. Adaptació a la televisió de la saga literària d’Andrzej Sapkowski, que va donar origen a una trilogia de prestigiosos videojocs.

 

No mires arriba

Títol original: Don’t Look Up

Any: 2021

Durada: 145 min.

País: Estats Units

Direcció: Adam McKay

Guió: Adam McKay . Història: Adam McKay , David Sirota

Música: Nicholas Britell

Fotografia: Linus Sandgren

Repartiment: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Gran, Kid Cudi, Cate Blanchett, Tomer Sisley, veure 9 més

Productora: Hyperobject Industries , Bluegrass Films . Distribuïdora: Netflix

Gènere: Comèdia . Drama . Ciència ficció | Sàtira . Catàstrofes

Sinopsi: Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d’Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un estel en òrbita al sistema solar. El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra. L’altre problema? Que a ningú no li importa. Pel que sembla, advertir la humanitat sobre un mata planetes de la mida de l’Everest resulta incòmode. Amb l’ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), Kate i Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu fill servil i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a la emissió de ‘The Daily Rip’, un animat programa matinal presentat per Brie (Cate Blanchett) i Jack (Tyler Perry). Només queden sis mesos per a l’impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se latenció dun públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa tard resulta sorprenentment còmic. Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?!

 

Cobra Kai

Títol original: Cobra Kai

Any: 2018

Durada: 30 min.

País: Estats Units

Direcció: Josh Heald (Creador) , Jon Hurwitz (Creador) , Hayden Schlossberg (Creador), Jennifer Celotta, Steve Pink, Michael Grossman, Lin Oeding

Guió: Josh Heald , Jon Hurwitz , Hayden Schlossberg , Stacey Harman , Luan Thomas , Michael Jonathan Smith . Personatges: Robert Mark Kamen

Música: Leo Birenberg , Zach Robinson

Fotografia: Cameron Duncan , Paul Varrieur , D. Gregor Hagey

Repartiment: Guillem Zabka, Ralph Macchio, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Martín Kove, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Nichole Brown, Vanessa Rubio, Elisabeth Shue, Rosa Blanca, veure 29 més

Productora: Sony Pictures Television , Overbrook Entertainment , Estudis Westbrook , Hurwitz & Schlossberg Productions . Distribuïdora: YouTube Red , Netflix

Gènere. Sèrie de TV . Comèdia . Drama . Acció | Arts marcials . Karate . Seqüela

Grups: Karate Kid

Sinopsi: Sèrie de TV (2018-Actualitat). 4 temporades. 40 episodis. Seqüela de “Karate Kid”. 30 anys després del seu enfrontament final el 1984 al torneig de karate All Valley, Johnny Lawrence (William Zabka) està en un moment dolent de la seva vida. Tot i això, després d’ajudar Miguel (Xolo Maridueña), un nen que pateix bullying, Johnny decideix tornar a obrir el dojo Cobra Kai. El problema és que això torna a desfermar la rivalitat amb Daniel LaRusso (Ralph Macchio), que ara és un home de negocis feliçment casat, però a qui falta alguna cosa després de la mort del seu mentor, el Sr. Miyagi.

 

El libro de Boba Fett

Títol original: The Book of Boba Fett

Any: 2021

País: Estats Units

Adreça: Jon Favreau (Creador) , Dave Filoni (Creador) , Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Robert Rodriguez

Guió: Personatge: George Lucas

Música: Ludwig Göransson

Fotografia: David Klein , Dean Cundey , Paul Hughen

Repartiment: Temora Morrison, Ming-Na Wen, Jennifer Beals

Productora: Lucasfilm . Distribuïdora: Disney+

Gènere: Sèrie de TV . Ciència ficció . Acció | Star Wars . Spin-off

Grups: The Mandalorian

Sinopsi: Spinoff de “The Mandalorian” centrat en els personatges Boba Fett i Fennec Shand.

 

Being the Ricardos

Títol original: Being the Ricardos

Any: 2021

Durada: 125 min.

País: Estats Units

Adreça: Aaron Sorkin

Guió: Aaron Sorkin

Música: Daniel Pemberton

Fotografia: Jeff Cronenweth

Repartiment: Nicole Kidman, Javier Bardem, JK Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Clark Gregg, Robert Pine, Linda Lavin, Christopher Denham, Jake Lacy, Nelson Franklin, John Rubinstein

Productora: Escape Artists , Amazon Studios , Big Indie Pictures . Distribuïdora: Amazon Studios

Gènere: Drama | Biogràfic . Televisió . Anys 50

Sinopsi: Pel·lícula sobre la pionera de la televisió Lucille Ball (1911-1989). La història es desenvolupa durant una setmana concreta de la producció de la sèrie ‘I Love Lucy’ quan Lucy i el seu marit Desi Arnaz s’enfronten a una crisi que podria acabar amb les seves carreres i també amb el matrimoni.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Programes recents

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

Spider-Man: No Way Home

Títol original: Spider-Man: No Way Home

Any: 2021

Durada: 148 min.

País: Estats Units

Direcció: Jon Watts

Guió: Chris McKenna , Erik Sommers . Còmic: Steve Ditko , Stan Lee

Música: Michael Giacchino

Repartiment: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Tony Revolori, JK Simmons, Angourie Rice, Alfred Molina, Jacob Batalon, Jon Favreau, Harry Holland, Christopher Cocke, JB Smoove, Hannibal Buress, Martin Starr

Productora: Pascal Pictures , Marvel Studios , Columbia Pictures . Distribuïdora: Columbia Pictures , Sony Pictures Entertainment (SPE)

Gènere: Fantàstic . Acció . Ciència ficció | Superherois . Seqüela . Còmic . Marvel Comics

Grups: Marvel Cinematic Universe (MCU) | Spider-Man | Doctor Estrany | Marvel: Fase 4 (Pel·lícules i Sèries)

Sinopsi: Per primera vegada a la història cinematogràfica d’Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un Súper Heroi. Quan demana ajuda a Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir allò que realment significa ser Spider-Man. Seqüela de ‘Spider-Man: Far From Home’.

 

Mamá o papá

Títol original: Mamá o papá

Any: 2021

País: Espanya

Adreça: Dani de l’Ordre

Guió: Enric Navarro

Música: Zacaries M. de la Riva , Alfred Tapscott

Repartiment: Paco León, Miren Ibarguren, Ester Expósito, Pedro Casablanc, Eva Ugarte, Miquel Fernández, Berto Romero, Mari Paz Sayago, Mamen García, Carlos Fonts, Lucía Caraballo, Laura Quirós, Sofia Oria, Francisca Horcajo, Iván Renedo

Productora: Atresmedia Cine , Warner Bros. Espanya , Àlber Produccions Audiovisuals

Gènere: Comèdia | Família . Remake

Sinopsi: Flora i Víctor són els pares que tot nen voldria tenir: moderns, divertits i afectuosos. Tot i això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l’oportunitat laboral amb què porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. Cap no està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, els nens hauran de decidir amb qui es queden: amb la mare, o amb el pare. A partir d’aquest moment, els pares modèlics es declaren la guerra i no hi haurà treva. Tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels fills.

 

Una librería en París

Títol original: Il material emotiu

Any: 2021

Durada: 89 min.

País: Itàlia

Director: Sergio Castellitto

Guió: Sergio Castellitto , Margaret Mazzantini . Guió original: Ettore Scola

Música: Arturo Annecchino

Fotografia: Italo Petriccione

Repartiment: Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Clementí, Nassim Lyes, Sandra Milo, Alex Lutz

Productora: Coproducció Itàlia-França-Estats Units; Envoltat Drive , RAI Cinema , Mon Voisin Productions , Tikkun Production , Eurimages

Gènere: Romanç . Drama . Comèdia | Comèdia romàntica . Drama romàntic

Sinopsi: Vincenzo dedica tot el temps als seus dos amors: la llibreria que posseeix a París i la seva filla Albertine. La seva vida està marcada per una dolça tranquil·litat fins que un dia irromp a la botiga Yolande, una dona exuberant, excèntrica i divertida. Encantat per la seva energia i bellesa, a Vincenzo tornaran a florir les emocions que fa massa temps que reprimeixen i es qüestionarà la seva manera d’afrontar la vida.

 

Matrix Resurrections

Títol original: The Matrix Resurrections

Any: 2021

Durada: 148 min.

País: Estats Units

Direcció: Lana Wachowski

Guió: Aleksandar Hemon , David Mitchell , Lana Wachowski . Personatges: Lana Wachowski , Lilly Wachowski

Música: Johnny Klimek , Tom Tykwer

Fotografia: John Toll

Repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick, Priyanka Xopra, Jonathan Groff, Ellen Hollman, Brian J. Smith, Max Riemelt, Lambert Wilson, Andrew Caldwell, Erendira Ibarra, Toby Onwumere, Christopher S. Reid, Andrew Koponen, Thomas Dalby, James D. Weston II, John Lobato, William W. Barbour, Cabran E. Chamberlain, Christina Ricci

Productora: Warner Bros. , Village Roadshow , NPV Entertainment , Silver Pictures . Distribuïdora: Warner Bros.

Gènere: Ciència ficció . Acció | Cyberpunk . Món virtual . Seqüela

Grups: Matrix

Sinopsi: Neo viu una vida normal i corrent a San Francisco mentre el seu terapeuta li prescriu pastilles blaves. Fins que Morfeu li ofereix la pastilla vermella i torna a obrir la seva ment al món de Matrix.

 

West Side Story

Títol original: West Side Story

Any: 2021

Durada: 156 min.

País: Estats Units

Direcció: Steven Spielberg

Guió: Tony Kushner . Llibre: Arthur Laurents . Musical: Jerome Robbins

Música: Leonard Bernstein

Fotografia: Janusz Kaminski

Repartiment: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose, Rita Moreno, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll, Brian d’Arcy James, Maddie Ziegler, Ana Isabelle, Mike Faist, Reginald L. Barnes, Jamila Velazquez, veure 28 més

Productora: Amblin Entertainment , 20th Century Studios . Distribuïdora: 20th Century Studios

Gènere: Musical . Romanç . Drama

Sinopsi: Els adolescents Tony i María, malgrat tenir afiliacions amb colles de carrer rivals, els Jets i els Sharks, s’enamoren a la ciutat de Nova York a la dècada dels 50. Nova versió del llegendari musical ‘West Side Story’, a la seva vegada adaptació d’una famosa obra de teatre de Broadway, que modernitzava la història de Romeo i Julieta, de Shakespeare.

 

The Witcher

Títol original: The Witcher

Any: 2019

Durada: 60 min.

País: Estats Units

Direcció: Lauren Schmidt (Creador) , Alik Sakharov, Charlotte Brändström, Alex Garcia Lopez, Marc Jobst, Sarah O’Gorman

Guió: Lauren Schmidt , Declan De Barra , Guapo DeMayo , Haily Hall , veure 4 més

Música: Sonya Belousova , Giona Ostinelli

Fotografia: Jean-Philippe Gossart , Gavin Struthers

Repartiment: Henry Cavill, Freya Allan, Millie Brady, MyAnna Buring, Anya Chalotra, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, Jodhi May, Eamon Farren, Jo sóc l’Un, Therica Wilson-Read, Joey Batey, Lars Mikkelsen, veure 63 més

Productora: Coproducció Estats Units-Polònia; Platige Imatge , Netflix , Sean Daniel Company , Stilking Films pioners . Productor: Tomasz Bagiński . Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Fantàstic . Aventures | Fantasia medieval . Bruixeria . Videojoc

Grups: Adaptacions d’Andrzej Sapkowski | The Witcher (Netflix)

Sinopsi: 2 temporades. Geralt de Rivia, un caçador de monstres mutants, viatja darrere del seu destí per un món turbulent en què, sovint, els humans són pitjors que les bèsties. Adaptació a la televisió de la saga literària d’Andrzej Sapkowski, que va donar origen a una trilogia de prestigiosos videojocs.

 

No mires arriba

Títol original: Don’t Look Up

Any: 2021

Durada: 145 min.

País: Estats Units

Direcció: Adam McKay

Guió: Adam McKay . Història: Adam McKay , David Sirota

Música: Nicholas Britell

Fotografia: Linus Sandgren

Repartiment: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Gran, Kid Cudi, Cate Blanchett, Tomer Sisley, veure 9 més

Productora: Hyperobject Industries , Bluegrass Films . Distribuïdora: Netflix

Gènere: Comèdia . Drama . Ciència ficció | Sàtira . Catàstrofes

Sinopsi: Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d’Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un estel en òrbita al sistema solar. El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra. L’altre problema? Que a ningú no li importa. Pel que sembla, advertir la humanitat sobre un mata planetes de la mida de l’Everest resulta incòmode. Amb l’ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), Kate i Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu fill servil i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a la emissió de ‘The Daily Rip’, un animat programa matinal presentat per Brie (Cate Blanchett) i Jack (Tyler Perry). Només queden sis mesos per a l’impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se latenció dun públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa tard resulta sorprenentment còmic. Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?!

 

Cobra Kai

Títol original: Cobra Kai

Any: 2018

Durada: 30 min.

País: Estats Units

Direcció: Josh Heald (Creador) , Jon Hurwitz (Creador) , Hayden Schlossberg (Creador), Jennifer Celotta, Steve Pink, Michael Grossman, Lin Oeding

Guió: Josh Heald , Jon Hurwitz , Hayden Schlossberg , Stacey Harman , Luan Thomas , Michael Jonathan Smith . Personatges: Robert Mark Kamen

Música: Leo Birenberg , Zach Robinson

Fotografia: Cameron Duncan , Paul Varrieur , D. Gregor Hagey

Repartiment: Guillem Zabka, Ralph Macchio, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Martín Kove, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Nichole Brown, Vanessa Rubio, Elisabeth Shue, Rosa Blanca, veure 29 més

Productora: Sony Pictures Television , Overbrook Entertainment , Estudis Westbrook , Hurwitz & Schlossberg Productions . Distribuïdora: YouTube Red , Netflix

Gènere. Sèrie de TV . Comèdia . Drama . Acció | Arts marcials . Karate . Seqüela

Grups: Karate Kid

Sinopsi: Sèrie de TV (2018-Actualitat). 4 temporades. 40 episodis. Seqüela de “Karate Kid”. 30 anys després del seu enfrontament final el 1984 al torneig de karate All Valley, Johnny Lawrence (William Zabka) està en un moment dolent de la seva vida. Tot i això, després d’ajudar Miguel (Xolo Maridueña), un nen que pateix bullying, Johnny decideix tornar a obrir el dojo Cobra Kai. El problema és que això torna a desfermar la rivalitat amb Daniel LaRusso (Ralph Macchio), que ara és un home de negocis feliçment casat, però a qui falta alguna cosa després de la mort del seu mentor, el Sr. Miyagi.

 

El libro de Boba Fett

Títol original: The Book of Boba Fett

Any: 2021

País: Estats Units

Adreça: Jon Favreau (Creador) , Dave Filoni (Creador) , Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Robert Rodriguez

Guió: Personatge: George Lucas

Música: Ludwig Göransson

Fotografia: David Klein , Dean Cundey , Paul Hughen

Repartiment: Temora Morrison, Ming-Na Wen, Jennifer Beals

Productora: Lucasfilm . Distribuïdora: Disney+

Gènere: Sèrie de TV . Ciència ficció . Acció | Star Wars . Spin-off

Grups: The Mandalorian

Sinopsi: Spinoff de “The Mandalorian” centrat en els personatges Boba Fett i Fennec Shand.

 

Being the Ricardos

Títol original: Being the Ricardos

Any: 2021

Durada: 125 min.

País: Estats Units

Adreça: Aaron Sorkin

Guió: Aaron Sorkin

Música: Daniel Pemberton

Fotografia: Jeff Cronenweth

Repartiment: Nicole Kidman, Javier Bardem, JK Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Clark Gregg, Robert Pine, Linda Lavin, Christopher Denham, Jake Lacy, Nelson Franklin, John Rubinstein

Productora: Escape Artists , Amazon Studios , Big Indie Pictures . Distribuïdora: Amazon Studios

Gènere: Drama | Biogràfic . Televisió . Anys 50

Sinopsi: Pel·lícula sobre la pionera de la televisió Lucille Ball (1911-1989). La història es desenvolupa durant una setmana concreta de la producció de la sèrie ‘I Love Lucy’ quan Lucy i el seu marit Desi Arnaz s’enfronten a una crisi que podria acabar amb les seves carreres i també amb el matrimoni.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Notícies publicades

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST