Movem reclama que es restableixi en diumenges el servei de l’autobús interurbà Tortosa-Jesús-Roquetes

Escrit per el 29 de juliol de 2020

Movem reclama que es restableixi en diumenges el servei de l’autobús interurbà que cobreix la línea Tortosa-Jesús Roquetes. Davant les queixes ciutadanes rebudes, els regidors de les tres poblacions han registrat la petició al departament de Territori i als Ajuntaments.

La petició es fa després que ara fa tres setmanes Movem va rebre les primeres queixes ciutadanes alertant que l’autobús de la línia 1, que cobreix el trajecte entre Tortosa, Jesús i Roquetes,  no circulava en diumenge. Per tal d’intentar aclarir què estava passant, Movem va consultar al govern municipal de Tortosa, que va assegurar que sí que funcionava el servei. Després es va fer una consulta presencial a l’estació d’autobusos de Tortosa, on la persona que havia en aquell moment fent l’atenció al públic va confirmar l’eliminació del servei en diumenges, sense precisar ni els motius ni quan es restabliria el servei. DAvid Poy portaveu de Movem Roquetes assegura que no s’ha informat a la ciutadania de la supressió del servei ni tampoc als ajuntaments…

Davant les contradiccions existents en les explicacions rebudes, Movem ha fet comprovacions els dos darrers diumenges a les parades d’autobús i ha pogut comprovar que efectivament el servei no s’està prestant en diumenges i, el que és més greu, que s’ha suprimit sense que hi hagi a les parades cap cartell o comunicat on s’informi els usuaris i usuàries de la nova situació. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, considera bàsic que es restableixi el servei de bús en diumenge però sobretot que s’informi a la ciutadania dels canvis que es puguin produir…

Des de Movem Jesús a més han constatat durant dos diumenges seguits com hi ha ciutadans i ciutadanes que segueixen acudint a la parada amb la intenció de fer ús del servei i que acaben marxant en veure que l’autobús no arriba.

Tenint en compte esta situació, Movem ha fet arribar via instància a les administracions competents la petició que el servei es torni a restablir.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Movem reclama que es restableixi en diumenges el servei de l’autobús interurbà que cobreix la línea Tortosa-Jesús Roquetes. Davant les queixes ciutadanes rebudes, els regidors de les tres poblacions han registrat la petició al departament de Territori i als Ajuntaments.

La petició es fa després que ara fa tres setmanes Movem va rebre les primeres queixes ciutadanes alertant que l’autobús de la línia 1, que cobreix el trajecte entre Tortosa, Jesús i Roquetes,  no circulava en diumenge. Per tal d’intentar aclarir què estava passant, Movem va consultar al govern municipal de Tortosa, que va assegurar que sí que funcionava el servei. Després es va fer una consulta presencial a l’estació d’autobusos de Tortosa, on la persona que havia en aquell moment fent l’atenció al públic va confirmar l’eliminació del servei en diumenges, sense precisar ni els motius ni quan es restabliria el servei. DAvid Poy portaveu de Movem Roquetes assegura que no s’ha informat a la ciutadania de la supressió del servei ni tampoc als ajuntaments…

Davant les contradiccions existents en les explicacions rebudes, Movem ha fet comprovacions els dos darrers diumenges a les parades d’autobús i ha pogut comprovar que efectivament el servei no s’està prestant en diumenges i, el que és més greu, que s’ha suprimit sense que hi hagi a les parades cap cartell o comunicat on s’informi els usuaris i usuàries de la nova situació. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, considera bàsic que es restableixi el servei de bús en diumenge però sobretot que s’informi a la ciutadania dels canvis que es puguin produir…

Des de Movem Jesús a més han constatat durant dos diumenges seguits com hi ha ciutadans i ciutadanes que segueixen acudint a la parada amb la intenció de fer ús del servei i que acaben marxant en veure que l’autobús no arriba.

Tenint en compte esta situació, Movem ha fet arribar via instància a les administracions competents la petició que el servei es torni a restablir.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST