Un centenar de persones, entre professionals de la salut i usuaris, es concentren a l’Hospital Verge de la Cinta per reclamar millores en l’àmbit sanitari

Escrit per el 3 de juny de 2020

Prop d’un centenar de persones, entre personal sanitari de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i usuaris, han protestat aquest migdia davant les portes centre per reclamar millors condicions laborals. Demanen convertir els aplaudiments en drets, així com la construcció d’un nou hospital. 

La crisi del coronavirus ha tornat a posar de manifest les mancances en l’àmbit sanitari. Convocats pel sindicat CATAC-CTS/IAC, Professionals sanitaris i també usuaris,  s’han concentrat aquest dimecres al migdia per protestar per les condicions laborals del col·lectiu i per reclamar que els “aplaudiments” que els han dedicat aquests dies de la pandèmia del coronavirus es converteixin en “drets”. L’acte de protesta s’ha iniciat amb un minut de silenci en record de les persones que han perdut la vida com a conseqüència de la covid-19. Seguidament s’ha llegit un manifest unitari a tot Catalunya a través del qual els professionals de la sanitat, reclamen recuperar la jornada de 35 hores setmanals, el retorn de la retallada del 5% del sou aplicada fa 10 anys, així com de les pagues extres del 2013 i 2014 i la jubilació als 60 anys, entre d’altres mesures. També es reclama una sanitat 100% pública i de qualitat i  que s’enforteixi l’Atenció Primària.

 A nivell de territori, han tornat a reclamar la construcció d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre, perquè amb la pandèmia s’ha demostrat que el Verge de la Cinta no és suficient. També es demana un increment de recursos humans i econòmics. Cinta Sarroca, és la portaveu del sindicat CATAC-CTS…

Les mobilitzacions, que també es realitzen a d’altres punts de Catalunya, continuaran cada dimecres a les 12h davant l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Prop d’un centenar de persones, entre personal sanitari de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i usuaris, han protestat aquest migdia davant les portes centre per reclamar millors condicions laborals. Demanen convertir els aplaudiments en drets, així com la construcció d’un nou hospital. 

La crisi del coronavirus ha tornat a posar de manifest les mancances en l’àmbit sanitari. Convocats pel sindicat CATAC-CTS/IAC, Professionals sanitaris i també usuaris,  s’han concentrat aquest dimecres al migdia per protestar per les condicions laborals del col·lectiu i per reclamar que els “aplaudiments” que els han dedicat aquests dies de la pandèmia del coronavirus es converteixin en “drets”. L’acte de protesta s’ha iniciat amb un minut de silenci en record de les persones que han perdut la vida com a conseqüència de la covid-19. Seguidament s’ha llegit un manifest unitari a tot Catalunya a través del qual els professionals de la sanitat, reclamen recuperar la jornada de 35 hores setmanals, el retorn de la retallada del 5% del sou aplicada fa 10 anys, així com de les pagues extres del 2013 i 2014 i la jubilació als 60 anys, entre d’altres mesures. També es reclama una sanitat 100% pública i de qualitat i  que s’enforteixi l’Atenció Primària.

 A nivell de territori, han tornat a reclamar la construcció d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre, perquè amb la pandèmia s’ha demostrat que el Verge de la Cinta no és suficient. També es demana un increment de recursos humans i econòmics. Cinta Sarroca, és la portaveu del sindicat CATAC-CTS…

Les mobilitzacions, que també es realitzen a d’altres punts de Catalunya, continuaran cada dimecres a les 12h davant l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST