El Centre Cívic de Ferreries de Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte

Escrit per el 9 de juliol de 2020

El Centre Cívic de Ferreries de Tortosa acull aquest dissabte 11 de juliol una nova campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits. Per segona vegada, aquest espai substitueix l’habitual autobús que s’instal.lava a la plaça Barcelona,  per tal de garantir les distàncies de seguretat.

El Banc de Sang i Teixits té actualment reserves de sang per a vuit dies, mentre que l’idoni seria tenir sang suficient per a cobrir les necessitats de 10 o 12 dies. A l’estiu habitualment baixen les donacions i és per aquest motiu que des del Banc de Sang i Teixits s’ha engegat una nova campanya de donacions a Tortosa. Concretament dissabte s’habilitarà de nou, un espai del Centre Cívic de Ferreries per acollir les persones que vulguin donar sang durant tot el matí. La directora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre, la doctora Núria Vilanova, fa una crida perquè la gent doni sang perquè ja s’ha notat que han disminuït les donacions arran de les vacances, tot i que és un estiu excepcional….

El Banc de Sang ha hagut de substituir l’autobús amb què recorria les diferents poblacions del territori, per poder garantir la distància de seguretat entre els donants, i des del mes passat habilita el Centre Cívic de Ferreries per fer la campanya. El passat mes de juny una setantena de persones s’hi van acostar per donar sang. 

La responsable del Banc de Sang assegura que les persones que hagin patit la covid-19 i estiguin recuperades, poden donar sang sense cap problema. Vilanova insisteix que donar sang no comporta cap risc perquè es prenen les mesures de seguretat adients per evitar el contagi del coronavirus…

Recordem que la sang caduca i cada dia es necessiten un miler de donacions per poder fer les transfusions que  requereixen els pacients dels hospitals de tot Catalunya. 

Les persones que vulguin donar sang aquest dissabte 11 de juliol a Tortosa,   cal que facin reserva a donarsang.gencat.cat. En cas que no hagin demanat cita prèvia igualment es poden acostar al Centre Cívic de Ferreries perquè habitualment queden hores vacants. L’horari serà de 9,30h a 13.30h,

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Centre Cívic de Ferreries de Tortosa acull aquest dissabte 11 de juliol una nova campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits. Per segona vegada, aquest espai substitueix l’habitual autobús que s’instal.lava a la plaça Barcelona,  per tal de garantir les distàncies de seguretat.

El Banc de Sang i Teixits té actualment reserves de sang per a vuit dies, mentre que l’idoni seria tenir sang suficient per a cobrir les necessitats de 10 o 12 dies. A l’estiu habitualment baixen les donacions i és per aquest motiu que des del Banc de Sang i Teixits s’ha engegat una nova campanya de donacions a Tortosa. Concretament dissabte s’habilitarà de nou, un espai del Centre Cívic de Ferreries per acollir les persones que vulguin donar sang durant tot el matí. La directora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre, la doctora Núria Vilanova, fa una crida perquè la gent doni sang perquè ja s’ha notat que han disminuït les donacions arran de les vacances, tot i que és un estiu excepcional….

El Banc de Sang ha hagut de substituir l’autobús amb què recorria les diferents poblacions del territori, per poder garantir la distància de seguretat entre els donants, i des del mes passat habilita el Centre Cívic de Ferreries per fer la campanya. El passat mes de juny una setantena de persones s’hi van acostar per donar sang. 

La responsable del Banc de Sang assegura que les persones que hagin patit la covid-19 i estiguin recuperades, poden donar sang sense cap problema. Vilanova insisteix que donar sang no comporta cap risc perquè es prenen les mesures de seguretat adients per evitar el contagi del coronavirus…

Recordem que la sang caduca i cada dia es necessiten un miler de donacions per poder fer les transfusions que  requereixen els pacients dels hospitals de tot Catalunya. 

Les persones que vulguin donar sang aquest dissabte 11 de juliol a Tortosa,   cal que facin reserva a donarsang.gencat.cat. En cas que no hagin demanat cita prèvia igualment es poden acostar al Centre Cívic de Ferreries perquè habitualment queden hores vacants. L’horari serà de 9,30h a 13.30h,

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST