L’Escola de Teatre de Tortosa i Aules- Escola d’Arts Escèniques de Barcelona estableixen un conveni de col·laboració

Escrit per el 4 de juny de 2020

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT) s’integrarà a partir del curs vinent a Aules en Xarxa, un projecte de col·laboració creat per Aules-Escola d’Arts Escèniques de Barcelona. Amb aquest acord, el centre de Tortosa és una de les dues úniques escoles de Catalunya que formen part d’Aules en Xarxa.

Aules-Escola d’Arts Escèniques de Barcelona, està considerada com un dels principals centres de referència en la formació teatral, especialment l’orientada a la part dels musicals. El seu director és Daniel Anglès, un dels directors i actors de teatre musical més reconeguts de Catalunya.  

L’acord entre les dues escoles suposarà que l’EMTT sigui el centre de referència d’Aules al sud de Catalunya. D’aquesta manera, els xiquets i joves que vulguen en un futur dedicar-se professionalmenty al món del teatre, es preparin abans de fer el salt als estudis professionals a l’escola Aules de Barcelona.

El centre de Tortosa és una de les dues úniques escoles de Catalunya que formen part d’Aules en Xarxa, juntament amb l’escola Quarta Paret, d’Olot. Aquesta xarxa de complicitats permetrà desenvolupar activitats i projectes de manera conjunta. La directora de l’Escola municipal de Teatre de Tortosa, Marga Julià, destaca el projecte com una recompensa per la feina feta durant deu anys…

D’altra banda, L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa ha iniciat aquesta setmana, el període de preinscripcions per al curs 2020-2021. Fins el dia 19 de juny, es poden fer la preinscripció de manera telemàtica a través de la renovada web de l’escola: www.emtt.cat. Per fer-ho de manera presencial, cal demanar cita prèvia per als dies 9 i 10 de juny (telèfons 977 44 02 90 o 677 56 85 74).

Entre l’oferta educativa de l’escola, hi ha cursos d’infantil, juvenil i adults, en diverses disciplines com ara el teatre, el teatre musical, la dansa o el claqué.

 El curs passat, l’alumnat del centre es va situar al voltant de les 150 persones de totes les edats.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT) s’integrarà a partir del curs vinent a Aules en Xarxa, un projecte de col·laboració creat per Aules-Escola d’Arts Escèniques de Barcelona. Amb aquest acord, el centre de Tortosa és una de les dues úniques escoles de Catalunya que formen part d’Aules en Xarxa.

Aules-Escola d’Arts Escèniques de Barcelona, està considerada com un dels principals centres de referència en la formació teatral, especialment l’orientada a la part dels musicals. El seu director és Daniel Anglès, un dels directors i actors de teatre musical més reconeguts de Catalunya.  

L’acord entre les dues escoles suposarà que l’EMTT sigui el centre de referència d’Aules al sud de Catalunya. D’aquesta manera, els xiquets i joves que vulguen en un futur dedicar-se professionalmenty al món del teatre, es preparin abans de fer el salt als estudis professionals a l’escola Aules de Barcelona.

El centre de Tortosa és una de les dues úniques escoles de Catalunya que formen part d’Aules en Xarxa, juntament amb l’escola Quarta Paret, d’Olot. Aquesta xarxa de complicitats permetrà desenvolupar activitats i projectes de manera conjunta. La directora de l’Escola municipal de Teatre de Tortosa, Marga Julià, destaca el projecte com una recompensa per la feina feta durant deu anys…

D’altra banda, L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa ha iniciat aquesta setmana, el període de preinscripcions per al curs 2020-2021. Fins el dia 19 de juny, es poden fer la preinscripció de manera telemàtica a través de la renovada web de l’escola: www.emtt.cat. Per fer-ho de manera presencial, cal demanar cita prèvia per als dies 9 i 10 de juny (telèfons 977 44 02 90 o 677 56 85 74).

Entre l’oferta educativa de l’escola, hi ha cursos d’infantil, juvenil i adults, en diverses disciplines com ara el teatre, el teatre musical, la dansa o el claqué.

 El curs passat, l’alumnat del centre es va situar al voltant de les 150 persones de totes les edats.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST