Suspesa l’agenda internacional del grup d’abanderats de la festa de Renaixement de Tortosa

Escrit per el 28 d'abril de 2020

El Grup d’Abanderats de la Festa del Renaixement de Tortosa s’ha vist obligat a suspendre la seva agenda internacional d’actuacions, degut a la situació d’emergència sanitària, provocada per la pandèmia del Coronavirus.  El tour 2020 de l’entitat tortosina tenia projectades actuacions de promoció a França, Andorra, i Portugal.

El grup d’Abanderats de Tortosa ha emès un comunicat on lamenten no poder celebrar “un estiu replet d’actuacions per diferents països d’Europa”. En aquesta línia, des de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa s’explica que enguany els abanderats de Tortosa havíen de promocionar la Festa del Renaixement i la ciutat en diferents països d’Europa, ja que havien estat contractats per diferents festivals de recreació a Portugal, França, Andorra i altres indrets del territori espanyol. L’emergència sanitària ha portat a replantejar-ho tot i des de l’entitat sónconscients que enguany no podran actuar en molts dels indrets que teníen previst. La Colla Jove de Dolçainers però assegura que vol capgirar aquesta situació per convertir-la en una oportunitat i poder apropar i donar a conèixer el grup d’abanderats a ciutats més properes, a la vegada que contribuir a la dinamització i promoció d’aquestes vistes les restriccions globals que s’intueixen.

No obstant, des de la Colla Jove han assegurat que “quan la situació de confinament s’acabi i es pugui tornar a una relativa normalitat, estan preparats per col·laborar a dinamitzar el comerç i l’activitat econòmica del nostre territori amb actuacions potser més concretes i amb menys públic però que puguin servir per dinamitzar l’entorn”. En aquesta línia afirmen que “ara més que mai s’han de sumar forces per sortir d’aquesta situació i es mostren  convençuts que la cultura popular de proximitat serà el que motivarà a sortir les famílies de casa, passejar pels  carrers, omplir (seguint les indicacions sanitàries) les  places i consumir als establiments de la ciutat i del territori”. La Colla es mostra disposada a fer ” el que calgui per ajudar a la recuperació de l’activitat dels bars, restaurants i comerços de la nostra ciutat, i si fa falta amb  actuacions cada cap de setmana.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Grup d’Abanderats de la Festa del Renaixement de Tortosa s’ha vist obligat a suspendre la seva agenda internacional d’actuacions, degut a la situació d’emergència sanitària, provocada per la pandèmia del Coronavirus.  El tour 2020 de l’entitat tortosina tenia projectades actuacions de promoció a França, Andorra, i Portugal.

El grup d’Abanderats de Tortosa ha emès un comunicat on lamenten no poder celebrar “un estiu replet d’actuacions per diferents països d’Europa”. En aquesta línia, des de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa s’explica que enguany els abanderats de Tortosa havíen de promocionar la Festa del Renaixement i la ciutat en diferents països d’Europa, ja que havien estat contractats per diferents festivals de recreació a Portugal, França, Andorra i altres indrets del territori espanyol. L’emergència sanitària ha portat a replantejar-ho tot i des de l’entitat sónconscients que enguany no podran actuar en molts dels indrets que teníen previst. La Colla Jove de Dolçainers però assegura que vol capgirar aquesta situació per convertir-la en una oportunitat i poder apropar i donar a conèixer el grup d’abanderats a ciutats més properes, a la vegada que contribuir a la dinamització i promoció d’aquestes vistes les restriccions globals que s’intueixen.

No obstant, des de la Colla Jove han assegurat que “quan la situació de confinament s’acabi i es pugui tornar a una relativa normalitat, estan preparats per col·laborar a dinamitzar el comerç i l’activitat econòmica del nostre territori amb actuacions potser més concretes i amb menys públic però que puguin servir per dinamitzar l’entorn”. En aquesta línia afirmen que “ara més que mai s’han de sumar forces per sortir d’aquesta situació i es mostren  convençuts que la cultura popular de proximitat serà el que motivarà a sortir les famílies de casa, passejar pels  carrers, omplir (seguint les indicacions sanitàries) les  places i consumir als establiments de la ciutat i del territori”. La Colla es mostra disposada a fer ” el que calgui per ajudar a la recuperació de l’activitat dels bars, restaurants i comerços de la nostra ciutat, i si fa falta amb  actuacions cada cap de setmana.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST