PASTÍS DE FORMATGE amb coulis de FRUITS ROJOS
Ingredients:
- 250 g formatge fresc
- 250 g brossat
- 50 g sucre
- 6 fulls gelatina
- 100 ml llet
- 100 g galetes maria torrada
- 75 g mantega pomada
- 400 g fruits rojos (maduixes)
- 80 g sucre morè
- 3 fulls gelatina
Preparació:
-Ratllar les galetes i treballar be amb la mantega. Folrar la base d’un motllo d’uns 20 cm o varis de petits i posar a refredar en nevera.
– Posar els 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda. Triturar els formatges i el sucre sense que quedin grumolls.
– Escalfar la llet en un cassó, apagar el foc i incorporar les fulles de gelatina de una en una i ben escorregudes, tot remenant per que quedin ben dissoltes. Afegir a la barreja de formatges mesclant-ho bé.
– Emplenar el motlle amb aquesta mescla i refredar en nevera.
– Remullar els altres 3 fulls de gelatina. Posar la fruita tallada al gust i el sucre al foc en un cassó i coure remenant contínuament fins obtenir una textura de melmelada. Apagar el foc, incorporar les fulles de gelatina i regirar fins que quedin ben dissoltes.
– Un cop la melmelada tèbia, cobrir amb ella el pastís de formatge i tornar a refredar a la nevera. Un cop quallat ja es pot desemmotllar i servir.