Fem 1 tast 11/05/2022

Escrit per el 11 de maig de 2022

ARRÒS MARINER A LA CASSOLA

Ingredients per 2 persones:

 

  • 200 g d’arròs
  • Calamar, canana, pop, sípia, sipions… net i tallat a daus
  • Llagostins, galeres, gambes, escamarlans…
  • Musclos oberts al vapor
  • Pebrot verd tallat a daus
  • 2 c/s picada
  • 1 c/p de pebre roig dolç
  • 1 polsim de pebre negre mòlt
  • Brou suau de peix o aigua mineral
  • Oli d’oliva, sal
  • Picada: ceba, all i tomàquet fregit

 

 

 

Preparació:

 

– Posar oli en una cassola i, un cop calent, fregir lleugerament els crustacis. Retirar i reservar. Sofregir el pebrot i els cefalòpodes fins que hagin soltat tota l’aigua.

– Afegir les dos cullerades de picada i continuar sofregint fregir ben bé tot.

– Incorporar l’arròs, donar unes voltes fins que s’impregni bé del sofregit, posar el pebre roig, el pebre negre i cobrir amb el líquid prèviament escalfat. (No posar-li tot de cop, més val anar afegint a mesura que ho vagi necessitant i segons l’acabat que se li vulgui donar, sec, sucós…)

– Regirar i coure a foc viu uns 10 minuts. Abaixar el foc, afegir els llagostins i els musclos i continuar coent. Rectificar de sal.

– Amb 4-5’ més ja estarà cuit. Apagar el foc, tapar amb un tovalló i deixar reposar 3-5’ abans de servir.

c/s = cullerada sopera

c/p = cullerada postres

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

ARRÒS MARINER A LA CASSOLA

Ingredients per 2 persones:

 

  • 200 g d’arròs
  • Calamar, canana, pop, sípia, sipions… net i tallat a daus
  • Llagostins, galeres, gambes, escamarlans…
  • Musclos oberts al vapor
  • Pebrot verd tallat a daus
  • 2 c/s picada
  • 1 c/p de pebre roig dolç
  • 1 polsim de pebre negre mòlt
  • Brou suau de peix o aigua mineral
  • Oli d’oliva, sal
  • Picada: ceba, all i tomàquet fregit

 

 

 

Preparació:

 

– Posar oli en una cassola i, un cop calent, fregir lleugerament els crustacis. Retirar i reservar. Sofregir el pebrot i els cefalòpodes fins que hagin soltat tota l’aigua.

– Afegir les dos cullerades de picada i continuar sofregint fregir ben bé tot.

– Incorporar l’arròs, donar unes voltes fins que s’impregni bé del sofregit, posar el pebre roig, el pebre negre i cobrir amb el líquid prèviament escalfat. (No posar-li tot de cop, més val anar afegint a mesura que ho vagi necessitant i segons l’acabat que se li vulgui donar, sec, sucós…)

– Regirar i coure a foc viu uns 10 minuts. Abaixar el foc, afegir els llagostins i els musclos i continuar coent. Rectificar de sal.

– Amb 4-5’ més ja estarà cuit. Apagar el foc, tapar amb un tovalló i deixar reposar 3-5’ abans de servir.

c/s = cullerada sopera

c/p = cullerada postres

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST