Fem 1 tast 27/04/2022

Escrit per el 27 d'abril de 2022

PASTÍS DE FORMATGE amb coulis de FRUITS ROJOS

Ingredients:

  • 250 g formatge fresc
  • 250 g brossat
  • 50 g sucre
  • 6 fulls gelatina
  • 100 ml llet
  • 100 g galetes maria torrada
  • 75 g mantega pomada

 

  • 400 g fruits rojos (maduixes)
  • 80 g sucre morè
  • 3 fulls gelatina

 

 

 

Preparació:

-Ratllar les galetes i treballar be amb la mantega. Folrar la base d’un motllo d’uns 20 cm   o varis de petits i posar a refredar en nevera.

– Posar els 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda. Triturar els formatges i el sucre sense que quedin grumolls.

– Escalfar la llet en un cassó, apagar el foc i incorporar les fulles de gelatina de una en una i ben escorregudes, tot remenant per que quedin ben dissoltes. Afegir a la barreja de formatges mesclant-ho bé.

– Emplenar el motlle amb aquesta mescla i refredar en nevera.

– Remullar els altres 3 fulls de gelatina. Posar la fruita tallada al gust i el sucre al foc en un cassó i coure remenant contínuament fins obtenir una textura de melmelada. Apagar el foc, incorporar les fulles de gelatina i regirar fins que quedin ben dissoltes.

– Un cop la melmelada tèbia, cobrir amb ella el pastís de formatge i tornar a refredar a la nevera. Un cop quallat ja es pot desemmotllar i servir.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

PASTÍS DE FORMATGE amb coulis de FRUITS ROJOS

Ingredients:

  • 250 g formatge fresc
  • 250 g brossat
  • 50 g sucre
  • 6 fulls gelatina
  • 100 ml llet
  • 100 g galetes maria torrada
  • 75 g mantega pomada

 

  • 400 g fruits rojos (maduixes)
  • 80 g sucre morè
  • 3 fulls gelatina

 

 

 

Preparació:

-Ratllar les galetes i treballar be amb la mantega. Folrar la base d’un motllo d’uns 20 cm   o varis de petits i posar a refredar en nevera.

– Posar els 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda. Triturar els formatges i el sucre sense que quedin grumolls.

– Escalfar la llet en un cassó, apagar el foc i incorporar les fulles de gelatina de una en una i ben escorregudes, tot remenant per que quedin ben dissoltes. Afegir a la barreja de formatges mesclant-ho bé.

– Emplenar el motlle amb aquesta mescla i refredar en nevera.

– Remullar els altres 3 fulls de gelatina. Posar la fruita tallada al gust i el sucre al foc en un cassó i coure remenant contínuament fins obtenir una textura de melmelada. Apagar el foc, incorporar les fulles de gelatina i regirar fins que quedin ben dissoltes.

– Un cop la melmelada tèbia, cobrir amb ella el pastís de formatge i tornar a refredar a la nevera. Un cop quallat ja es pot desemmotllar i servir.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST