Fem 1 tast 18/05/2022

Escrit per el 17 de maig de 2022

CROQUETES DE PERNIL

Ingredients:
– 250 g pernil tallat a daus
– 1 ceba petita picada
– 625 ml llet
– 65 g mantega
– 65 g farina
– sal, pebre blanc, nou moscada
Per a l’arrebossat:
– Farina, 2 ous, pa ratllat
Preparació:
-Posar un cassó al foc amb els daus de pernil coberts d’aigua. A partir de que comenci a bullir deixar coure 7-8’, retirar del foc, escórrer i llençar l’aigua.
-Posar els daus de pernil en una cassola antiadherent, cobrir amb la llet, i posar a coure a foc molt lent i ben tapat de 25 a 30’. Passat aquest temps, treure del foc, triturar amb una batedora elèctrica i reservar dins la mateixa cassola.
-Posar una paella al foc en la mantega i sofregir la ceba ben picada. Incorporar la farina, regirar, coure-la una mica, apagar el foc, deixar entebeir, afegir-ho a la cassola on hi ha el pernil triturat amb la llet i regirar. Posar la cassola al foc sense parar de regirar a mesura que va espessint la massa. Incorporar el polsim de sal -abans provar-ho-, el pebre, la nou moscada i continuar coent i regirant fins que la massa es desenganxi de la cassola.
– Retirar del foc, abocar la massa en una safata, bol… tapar-la en paper film -a pell- i deixar refredar.
– Quan la massa estigui quallada i freda, formar boletes, donar-los-hi forma allargada i anar passant-les primer per la farina, desprès per l’ou i per últim pel pa ratllat. Deixar reposar una estona abans de fregir-les.
– Finalment fregir en abundant oli calent depositant-les després al damunt de paper absorbent per retirar l’excés d’oli.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

CROQUETES DE PERNIL

Ingredients:
– 250 g pernil tallat a daus
– 1 ceba petita picada
– 625 ml llet
– 65 g mantega
– 65 g farina
– sal, pebre blanc, nou moscada
Per a l’arrebossat:
– Farina, 2 ous, pa ratllat
Preparació:
-Posar un cassó al foc amb els daus de pernil coberts d’aigua. A partir de que comenci a bullir deixar coure 7-8’, retirar del foc, escórrer i llençar l’aigua.
-Posar els daus de pernil en una cassola antiadherent, cobrir amb la llet, i posar a coure a foc molt lent i ben tapat de 25 a 30’. Passat aquest temps, treure del foc, triturar amb una batedora elèctrica i reservar dins la mateixa cassola.
-Posar una paella al foc en la mantega i sofregir la ceba ben picada. Incorporar la farina, regirar, coure-la una mica, apagar el foc, deixar entebeir, afegir-ho a la cassola on hi ha el pernil triturat amb la llet i regirar. Posar la cassola al foc sense parar de regirar a mesura que va espessint la massa. Incorporar el polsim de sal -abans provar-ho-, el pebre, la nou moscada i continuar coent i regirant fins que la massa es desenganxi de la cassola.
– Retirar del foc, abocar la massa en una safata, bol… tapar-la en paper film -a pell- i deixar refredar.
– Quan la massa estigui quallada i freda, formar boletes, donar-los-hi forma allargada i anar passant-les primer per la farina, desprès per l’ou i per últim pel pa ratllat. Deixar reposar una estona abans de fregir-les.
– Finalment fregir en abundant oli calent depositant-les després al damunt de paper absorbent per retirar l’excés d’oli.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST