Fem 1 tast 04/05/2022

Escrit per el 4 de maig de 2022

BUNYOLS D’ABADEJO

Ingredients:
– 250 g abadejo dessalat
– 250 ml aigua
– 50 g flocs de puré de pataca
– 100 g farina
– 1 ou sencer
– 5 g llevat en pols
– 2’5 g sal
– All, julivert
– Oli per fregir
Preparació:
– Posar l’abadejo amb l’aigua al foc i tot just comenci a escumar l’aigua, retirar-lo amb
una escumadora i ben escorregut col·locar-lo en un bol.
– Mesurar 250 ml d’aigua d’escaldar l’abadejo i afegir al bol, incorporar els flocs de
pataca, la sal i regirar fins que quedi tot ben integrat.
– Deixar una estona que es refredi la massa i afegir la resta d’ingredients d’un en un i
regirant perquè s’integrin bé. La mica d’all -a poder ser ratllat en un rallador fi o picatel polsim de julivert trinxat, l’ou, el llevat i finalment la farina poc a poc.
– Un cop tot ben barrejat, filmar a pell i deixar reposar en nevera. El resultat serà òptim
si s’elabora la massa el dia anterior.
– Preparar un recipient en abundant oli calent i, amb l’ajut d’una cullera de postres,
agafar porcions arrodonides de pasta i deixar-les caure al oli. Amb l’ajut d’una
escumadora anar fregint donant-los-hi voltes.
– Escórrer els bunyols sobre un paper absorbent i servir calents

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

BUNYOLS D’ABADEJO

Ingredients:
– 250 g abadejo dessalat
– 250 ml aigua
– 50 g flocs de puré de pataca
– 100 g farina
– 1 ou sencer
– 5 g llevat en pols
– 2’5 g sal
– All, julivert
– Oli per fregir
Preparació:
– Posar l’abadejo amb l’aigua al foc i tot just comenci a escumar l’aigua, retirar-lo amb
una escumadora i ben escorregut col·locar-lo en un bol.
– Mesurar 250 ml d’aigua d’escaldar l’abadejo i afegir al bol, incorporar els flocs de
pataca, la sal i regirar fins que quedi tot ben integrat.
– Deixar una estona que es refredi la massa i afegir la resta d’ingredients d’un en un i
regirant perquè s’integrin bé. La mica d’all -a poder ser ratllat en un rallador fi o picatel polsim de julivert trinxat, l’ou, el llevat i finalment la farina poc a poc.
– Un cop tot ben barrejat, filmar a pell i deixar reposar en nevera. El resultat serà òptim
si s’elabora la massa el dia anterior.
– Preparar un recipient en abundant oli calent i, amb l’ajut d’una cullera de postres,
agafar porcions arrodonides de pasta i deixar-les caure al oli. Amb l’ajut d’una
escumadora anar fregint donant-los-hi voltes.
– Escórrer els bunyols sobre un paper absorbent i servir calents

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST