Fem 1 tast 02/06/2022

Escrit per el 2 de juny de 2022

POLLASTRE AMB SALSA DE XOCOLATA

Ingredients:
– 1 pollastre tallat a octaus
– 50 g de xocolata Creo
– 1 ceba
– 2 dents d’all
– 2 c/s de salsa de tomata
– 1 copa mistela
– 2-3 galetes maries torrades
– 1 canó de canyella
– Oli d’oliva, sal, pebre
– Ametlles laminades o en granet
fregides o torrades
Preparació:
– En una cassola amb oli daurar el pollastre prèviament salpebrat. Un cop daurat, treure
els trossos i reservar.
– A la mateixa cassola, sofregir la ceba i els alls tot trinxat ben fi. Afegir la salsa de
tomata, remenar, incorporar el pollastre i ruixar amb la mistela. Un cop reduïda aquesta,
cobrir lleugerament amb aigua, afegir el canó de canyella i coure tapat a foc lent.
– Un cop quasi finalitzada la cocció incorporar la xocolata ratllada, regular l’espessor de
la salsa amb les galetes ben picades i rectificar de sal.
– Al moment de servir disposar per sobre les ametlles.
– La salsa quedarà molt mes fina i lluenta si, en acabar la cocció, es tritura, es passa per
un colador i se li afegeix una nou de mantega.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

POLLASTRE AMB SALSA DE XOCOLATA

Ingredients:
– 1 pollastre tallat a octaus
– 50 g de xocolata Creo
– 1 ceba
– 2 dents d’all
– 2 c/s de salsa de tomata
– 1 copa mistela
– 2-3 galetes maries torrades
– 1 canó de canyella
– Oli d’oliva, sal, pebre
– Ametlles laminades o en granet
fregides o torrades
Preparació:
– En una cassola amb oli daurar el pollastre prèviament salpebrat. Un cop daurat, treure
els trossos i reservar.
– A la mateixa cassola, sofregir la ceba i els alls tot trinxat ben fi. Afegir la salsa de
tomata, remenar, incorporar el pollastre i ruixar amb la mistela. Un cop reduïda aquesta,
cobrir lleugerament amb aigua, afegir el canó de canyella i coure tapat a foc lent.
– Un cop quasi finalitzada la cocció incorporar la xocolata ratllada, regular l’espessor de
la salsa amb les galetes ben picades i rectificar de sal.
– Al moment de servir disposar per sobre les ametlles.
– La salsa quedarà molt mes fina i lluenta si, en acabar la cocció, es tritura, es passa per
un colador i se li afegeix una nou de mantega.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST