Fem 1 tast 20/10/2021

Escrit per el 20 d'octubre de 2021

 

NYOQUIS DE CARBASSA

Ingredients:

  • 500 g de carbassa
  • 150 g de farina
  • 1 ou sencer

Ingredients per al pesto:

  • Fulles d’alfàbrega fresca
  • ½ dent all
  • 1 c/s de pinyons
  • 50 g de parmesà ratllat
  • Oli d’oliva, pebre, sal

 Elaboració:

-Escalfar el forn a 160ºC, tallar la carbassa a trossos grans sense pelar i fornejar fins que estigui tendra. Aixafar-la amb una forquilla, afegir l’ou i la farina i treballar fins que quedi tot ben integrat. Fer una bola, filmar i deixar reposar una estona.

-Elaborar la salsa pesto triturant tots els ingredients i afegint-hi l’oli a poc a poc fins aconseguit la textura desitjada.

-Dividir la massa en quatre trossos, empolvorar el taulell amb farina i fer cilindres prims. Tallar cada 2 cm de llarg i marcar els petits cilindres fent-los rodolar per sobre d’una forquilla. Bullir amb abundant aigua i sal durant 4 minuts i treure’ls amb una escumadora a mesura que pugin a la superfície.

-Servir els nyoquis amanits amb la salsa pesto o amb qualsevol altra salsa que es prefereixi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

NYOQUIS DE CARBASSA

Ingredients:

  • 500 g de carbassa
  • 150 g de farina
  • 1 ou sencer

Ingredients per al pesto:

  • Fulles d’alfàbrega fresca
  • ½ dent all
  • 1 c/s de pinyons
  • 50 g de parmesà ratllat
  • Oli d’oliva, pebre, sal

 Elaboració:

-Escalfar el forn a 160ºC, tallar la carbassa a trossos grans sense pelar i fornejar fins que estigui tendra. Aixafar-la amb una forquilla, afegir l’ou i la farina i treballar fins que quedi tot ben integrat. Fer una bola, filmar i deixar reposar una estona.

-Elaborar la salsa pesto triturant tots els ingredients i afegint-hi l’oli a poc a poc fins aconseguit la textura desitjada.

-Dividir la massa en quatre trossos, empolvorar el taulell amb farina i fer cilindres prims. Tallar cada 2 cm de llarg i marcar els petits cilindres fent-los rodolar per sobre d’una forquilla. Bullir amb abundant aigua i sal durant 4 minuts i treure’ls amb una escumadora a mesura que pugin a la superfície.

-Servir els nyoquis amanits amb la salsa pesto o amb qualsevol altra salsa que es prefereixi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST