Fem 1 tast 27/10/2021

Escrit per el 27 d'octubre de 2021

PANELLETS DE PINYONS I AMETLLES 

Ingredients: 

  • 1 kg farina d’ametlla – 750 g sucre
  • 250 g moniato cuit –        Pinyons
  • Granet d’ametlla

 

 

  Preparació:

 

  • En un bol, barrejar el sucre amb el moniato (que prèviament haurem bullit amb pell) i incorporar la farina d’ametlla. Treballar fins que quedi una massa homogènia. Si queda molt dura, afegir una mica de clara d’ou fins aconseguir una textura semi-tova però compacta.

 

  • Formar una bola, filmar i deixar reposar un mínim de vuit hores en un lloc fresc.

 

  • Passat aquest temps, formar tires o barres cilíndriques i tallar en peces iguales. Formar boletes i arrebossar-les en los pinyons i el granet d’ametlla.

 

  • Pinzellar amb ou batut, dipositar amb una safata de forn prèviament coberta amb paper d’enfornar i coure a forn re-escalfat a 220º per un espai de 7-8’

 

 

 

***************

 

(Si es volen fer de diferents sabors, procedir de la mateixa manera però dividint la massa en tantes parts com sabors i colors es vulguin donar i arrebossant-los amb sucre llustre)

 

PANELLETS DELS PARVULARIS

 Ingredients:

  • 100 g de sucre morè
  • 100 g de mantega pomada
  • 50 ml llet
  • 50 g de coco rallat – 100 g de xocolata en pols – 100 g de galetes maria.

  Preparació:

 

  • Posar tots els ingredients, menys les galetes, en un bol i treballar fins que quedin tots ben integrats. Afegir les galetes esmicolades i barrejar.

 

  • Un cop tot ben barrejat, agafar petites porcions i formar les boletes. Arrebossar amb coco ratllat i posar en càpsules de paper. Deixar refredar en frigorífic.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

PANELLETS DE PINYONS I AMETLLES 

Ingredients: 

  • 1 kg farina d’ametlla – 750 g sucre
  • 250 g moniato cuit –        Pinyons
  • Granet d’ametlla

 

 

  Preparació:

 

  • En un bol, barrejar el sucre amb el moniato (que prèviament haurem bullit amb pell) i incorporar la farina d’ametlla. Treballar fins que quedi una massa homogènia. Si queda molt dura, afegir una mica de clara d’ou fins aconseguir una textura semi-tova però compacta.

 

  • Formar una bola, filmar i deixar reposar un mínim de vuit hores en un lloc fresc.

 

  • Passat aquest temps, formar tires o barres cilíndriques i tallar en peces iguales. Formar boletes i arrebossar-les en los pinyons i el granet d’ametlla.

 

  • Pinzellar amb ou batut, dipositar amb una safata de forn prèviament coberta amb paper d’enfornar i coure a forn re-escalfat a 220º per un espai de 7-8’

 

 

 

***************

 

(Si es volen fer de diferents sabors, procedir de la mateixa manera però dividint la massa en tantes parts com sabors i colors es vulguin donar i arrebossant-los amb sucre llustre)

 

PANELLETS DELS PARVULARIS

 Ingredients:

  • 100 g de sucre morè
  • 100 g de mantega pomada
  • 50 ml llet
  • 50 g de coco rallat – 100 g de xocolata en pols – 100 g de galetes maria.

  Preparació:

 

  • Posar tots els ingredients, menys les galetes, en un bol i treballar fins que quedin tots ben integrats. Afegir les galetes esmicolades i barrejar.

 

  • Un cop tot ben barrejat, agafar petites porcions i formar les boletes. Arrebossar amb coco ratllat i posar en càpsules de paper. Deixar refredar en frigorífic.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST