Fem 1 tast 10/11/2021

Escrit per el 10 de novembre de 2021

 

OLLA BARREJADA

 Ingredients:

  • 250 g fesols
  • Careta, peu, jarret de porc
  • 1 tros cansalada viada fresca
  • 1 os de pernil
  • 1 os del carpó
  • 1 baldana arròs – 1 baldana ceba
  • 1 col d’hivern
  • 2 pataques (o carbassa o moniato)
  • 75 g de fideus nº 2
  • 75 g d’arròs
  • Safrà, sal i aigua

 

 

Preparació:

  • En un olla posar les carns, els ossos i el fesols -prèviament remullats un mínim de 12 hores- cobrir amb aigua i posar a bullir. Escumar, abaixar el foc al mínim i tapar.

Vigilar de tant en tant que no baixi el nivell de l’aigua i en cas que fos necessari afegir sempre aigua freda.

  • Un cop cuites les carns, retirar i reservar en calent. Afegir la col trossejada i les pataques esqueixades. A mitja cocció afegir les baldanes, els fideus, l’arròs i el safrà. Rectificar de sal.
  • Un cop tot cuit, retirar les baldanes i servir a part juntament en la resta de les carns.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

OLLA BARREJADA

 Ingredients:

  • 250 g fesols
  • Careta, peu, jarret de porc
  • 1 tros cansalada viada fresca
  • 1 os de pernil
  • 1 os del carpó
  • 1 baldana arròs – 1 baldana ceba
  • 1 col d’hivern
  • 2 pataques (o carbassa o moniato)
  • 75 g de fideus nº 2
  • 75 g d’arròs
  • Safrà, sal i aigua

 

 

Preparació:

  • En un olla posar les carns, els ossos i el fesols -prèviament remullats un mínim de 12 hores- cobrir amb aigua i posar a bullir. Escumar, abaixar el foc al mínim i tapar.

Vigilar de tant en tant que no baixi el nivell de l’aigua i en cas que fos necessari afegir sempre aigua freda.

  • Un cop cuites les carns, retirar i reservar en calent. Afegir la col trossejada i les pataques esqueixades. A mitja cocció afegir les baldanes, els fideus, l’arròs i el safrà. Rectificar de sal.
  • Un cop tot cuit, retirar les baldanes i servir a part juntament en la resta de les carns.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST