Fem 1 tast 01/12/2021

Escrit per el 1 de desembre de 2021

 

LLENGUADO A LA MEUNIÈRE

 Ingredients:

  • 4 llenguados
  • 250 g mantega clarificada
  • El suc d’una llimona
  • Sal, farina Guarnició:
  • Pataques
  • Julivert

 

 Preparació:

Posar la mantega en un cassó al foc al mínim fins que es liqüi. Per decantació i amb molt de compte, per tal que el sèrum de la llet es quedi al fons, posar-ne la meitat en una paella i reservar la resta.

-Netejar, pelar, salar i enfarinar los llenguados. Espolsar l’excés de farina i fregir-los a la paella amb la mantega -a foc moderat-. Treure, dipositar en una safata, ruixar-los amb el suc de la llimona colat i la mantega de la paella que, si cal, també es passarà pel colador i incorporar també la resta de mantega reservada.

-Acompanyar amb unes patates tornejades cuites senceres amb aigua i sal i empolvorades amb julivert.

-Si han perdut escalfor, abans de servir-los se’ls pot donar un cop fort de forn.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

LLENGUADO A LA MEUNIÈRE

 Ingredients:

  • 4 llenguados
  • 250 g mantega clarificada
  • El suc d’una llimona
  • Sal, farina Guarnició:
  • Pataques
  • Julivert

 

 Preparació:

Posar la mantega en un cassó al foc al mínim fins que es liqüi. Per decantació i amb molt de compte, per tal que el sèrum de la llet es quedi al fons, posar-ne la meitat en una paella i reservar la resta.

-Netejar, pelar, salar i enfarinar los llenguados. Espolsar l’excés de farina i fregir-los a la paella amb la mantega -a foc moderat-. Treure, dipositar en una safata, ruixar-los amb el suc de la llimona colat i la mantega de la paella que, si cal, també es passarà pel colador i incorporar també la resta de mantega reservada.

-Acompanyar amb unes patates tornejades cuites senceres amb aigua i sal i empolvorades amb julivert.

-Si han perdut escalfor, abans de servir-los se’ls pot donar un cop fort de forn.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST