Mònica Sales deixa l’acta de regidora a l’EMD de Jesús

Escrit per el 14 de gener de 2022

Mònica Sales deixa la política municipal després que d’oficialitzar en el Ple que deixa l’acta com a regidora a l’EMD de Jesús. Sales també és diputada per Junts per Catalunya al Parlament i assegura que no pot dedicar el temps que voldria a les seues tasques a la política municipal. El seu lloc l’ocuparà Pere Panisello Tafalla. 

Mònica Sales ha oficialitzat aquest dijous la seua renúncia com a regidora de l’EMD de Jesús. Ho va fer en el transcurs del ple on va destacar que els darrers sis anys i mig a la política municipal han estat un aprenentatge, fent política de proximitat que l’ha permès estar al costat dels ciutadans. Va agrair també el suport de l’equip de Govern i la tasca que realitzen dia a dia pel poble.

El seu lloc l’ha ocupat Pere Panisello Tafalla, sisè a la llista de la candidatura a les darreres municipals. Assumirà les tasques al capdavant de Cultura, Ensenyament, Turisme, Formació, Comunicació i Xarxes, Noves Tecnologies, Llar d’Infants, Biblioteca, IE Daniel Mangrané i Punt Jove.

Sales ja va anunciar dies enrere que la decisió ha estat motivada per la manca de temps de dedicació al càrrec. Actualment és diputada al Parlament pel grup de Junts per Catalunya i assegura que no podia complir com voldria amb tots els compromisos com a regidora i portaveu de Junts per Jesús.

Amb tot, Mònica Sales ha assegurat que estarà al costat de l’equip de govern i no descarta en un futur tornar a la política municipal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Mònica Sales deixa la política municipal després que d’oficialitzar en el Ple que deixa l’acta com a regidora a l’EMD de Jesús. Sales també és diputada per Junts per Catalunya al Parlament i assegura que no pot dedicar el temps que voldria a les seues tasques a la política municipal. El seu lloc l’ocuparà Pere Panisello Tafalla. 

Mònica Sales ha oficialitzat aquest dijous la seua renúncia com a regidora de l’EMD de Jesús. Ho va fer en el transcurs del ple on va destacar que els darrers sis anys i mig a la política municipal han estat un aprenentatge, fent política de proximitat que l’ha permès estar al costat dels ciutadans. Va agrair també el suport de l’equip de Govern i la tasca que realitzen dia a dia pel poble.

El seu lloc l’ha ocupat Pere Panisello Tafalla, sisè a la llista de la candidatura a les darreres municipals. Assumirà les tasques al capdavant de Cultura, Ensenyament, Turisme, Formació, Comunicació i Xarxes, Noves Tecnologies, Llar d’Infants, Biblioteca, IE Daniel Mangrané i Punt Jove.

Sales ja va anunciar dies enrere que la decisió ha estat motivada per la manca de temps de dedicació al càrrec. Actualment és diputada al Parlament pel grup de Junts per Catalunya i assegura que no podia complir com voldria amb tots els compromisos com a regidora i portaveu de Junts per Jesús.

Amb tot, Mònica Sales ha assegurat que estarà al costat de l’equip de govern i no descarta en un futur tornar a la política municipal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST