Mònica Sales deixa l’acta de regidora a l’EMD de Jesús

Escrit per el 14 de gener de 2022

Mònica Sales deixa la política municipal després que d’oficialitzar en el Ple que deixa l’acta com a regidora a l’EMD de Jesús. Sales també és diputada per Junts per Catalunya al Parlament i assegura que no pot dedicar el temps que voldria a les seues tasques a la política municipal. El seu lloc l’ocuparà Pere Panisello Tafalla. 

Mònica Sales ha oficialitzat aquest dijous la seua renúncia com a regidora de l’EMD de Jesús. Ho va fer en el transcurs del ple on va destacar que els darrers sis anys i mig a la política municipal han estat un aprenentatge, fent política de proximitat que l’ha permès estar al costat dels ciutadans. Va agrair també el suport de l’equip de Govern i la tasca que realitzen dia a dia pel poble.

El seu lloc l’ha ocupat Pere Panisello Tafalla, sisè a la llista de la candidatura a les darreres municipals. Assumirà les tasques al capdavant de Cultura, Ensenyament, Turisme, Formació, Comunicació i Xarxes, Noves Tecnologies, Llar d’Infants, Biblioteca, IE Daniel Mangrané i Punt Jove.

Sales ja va anunciar dies enrere que la decisió ha estat motivada per la manca de temps de dedicació al càrrec. Actualment és diputada al Parlament pel grup de Junts per Catalunya i assegura que no podia complir com voldria amb tots els compromisos com a regidora i portaveu de Junts per Jesús.

Amb tot, Mònica Sales ha assegurat que estarà al costat de l’equip de govern i no descarta en un futur tornar a la política municipal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Mònica Sales deixa la política municipal després que d’oficialitzar en el Ple que deixa l’acta com a regidora a l’EMD de Jesús. Sales també és diputada per Junts per Catalunya al Parlament i assegura que no pot dedicar el temps que voldria a les seues tasques a la política municipal. El seu lloc l’ocuparà Pere Panisello Tafalla. 

Mònica Sales ha oficialitzat aquest dijous la seua renúncia com a regidora de l’EMD de Jesús. Ho va fer en el transcurs del ple on va destacar que els darrers sis anys i mig a la política municipal han estat un aprenentatge, fent política de proximitat que l’ha permès estar al costat dels ciutadans. Va agrair també el suport de l’equip de Govern i la tasca que realitzen dia a dia pel poble.

El seu lloc l’ha ocupat Pere Panisello Tafalla, sisè a la llista de la candidatura a les darreres municipals. Assumirà les tasques al capdavant de Cultura, Ensenyament, Turisme, Formació, Comunicació i Xarxes, Noves Tecnologies, Llar d’Infants, Biblioteca, IE Daniel Mangrané i Punt Jove.

Sales ja va anunciar dies enrere que la decisió ha estat motivada per la manca de temps de dedicació al càrrec. Actualment és diputada al Parlament pel grup de Junts per Catalunya i assegura que no podia complir com voldria amb tots els compromisos com a regidora i portaveu de Junts per Jesús.

Amb tot, Mònica Sales ha assegurat que estarà al costat de l’equip de govern i no descarta en un futur tornar a la política municipal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST