La marca Reserva de la Biosfera es reactiva

Escrit per el 16 de maig de 2022

binary comment

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha refermat el suport del Govern a la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera. En un acte celebrat aquest divendres a la Ràpita, Aragonès ha remarcat que aquesta iniciativa sorgeix d’una gestió integral del territori i que s’ha d’apostar pel seu rellançament

La Unesco va atorgar aquest distintiu al territori l’any 2013  i ara es vol reactivar amb la creació d’una taula amb tots els sectors productius, la modificació dels estatuts de la marca i els contactes iniciats amb les cadenes de distribució perquè els productes adherits a Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre guanyin visibilitat.
A l’acte hi va assistir la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, qui avançava que aquesta setmana es presentarà en seu parlamentària, a la comissió d’estudi del delta de l’Ebre, un pla estratègic amb actuacions a curt, mitjà i llarg termini per preservar-lo. Jordà ha assegurat que han definit “un model de cohesió basat en la sostenibilitat”, que ha de ser una eina “catalitzadora i de consens” per a la conservació del delta de l’Ebre. “No s’hi valen partits polítics ni estratègies de pa sucat amb oli. En tenim un i el batallarem tots alhora o tampoc ens en sortirem”, ha defensat la consellera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

binary comment

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha refermat el suport del Govern a la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera. En un acte celebrat aquest divendres a la Ràpita, Aragonès ha remarcat que aquesta iniciativa sorgeix d’una gestió integral del territori i que s’ha d’apostar pel seu rellançament

La Unesco va atorgar aquest distintiu al territori l’any 2013  i ara es vol reactivar amb la creació d’una taula amb tots els sectors productius, la modificació dels estatuts de la marca i els contactes iniciats amb les cadenes de distribució perquè els productes adherits a Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre guanyin visibilitat.
A l’acte hi va assistir la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, qui avançava que aquesta setmana es presentarà en seu parlamentària, a la comissió d’estudi del delta de l’Ebre, un pla estratègic amb actuacions a curt, mitjà i llarg termini per preservar-lo. Jordà ha assegurat que han definit “un model de cohesió basat en la sostenibilitat”, que ha de ser una eina “catalitzadora i de consens” per a la conservació del delta de l’Ebre. “No s’hi valen partits polítics ni estratègies de pa sucat amb oli. En tenim un i el batallarem tots alhora o tampoc ens en sortirem”, ha defensat la consellera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST