Junts per Tortosa assegura que la liquidació del pressupost de 2023 referma la bona situació econòmica de l’Ajuntament

Escrit per el 4 d'abril de 2024

Junts per Tortosa afirma que la liquidació del pressupost de 2023, amb un superàvit de 3,3 milions d’euros i un romanent de tresoreria de 2,6 MEUR, referma que la bona situació econòmica de l’Ajuntament de Tortosa. Són dades incloses a l’informe d’intervenció municipal, que ha donat a conèixer íntegrament el grup de Junts per Tortosa. 

De la liquidació també es desprèn que els fons líquids, és a dir, els diners que l’Ajuntament té al banc, a 31 de desembre del 2023 superen els 13,4 MEUR, pràcticament el mateix que l’any passat, i molt superior al del 2019, que era de 7,5 MEUR. Unes dades que, segons Junts avalen, la gestió solvent dels recursos públics que es va dur a terme durant tot l’anterior mandat. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, aquestes dades refermen que les finances municipals estan sanejades, i ha acusat l’Alcalde i l’equip de govern d’inventar-se un relat per justificar la pujada d’impostos…

Per la seva banda, l’Alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha insistit en que el romanent de tresoreria del 2023 serà un 85% inferior al del 2022. Segons Jordan, tot i que s’ha tancat l’exercici amb un romanent de 2.6 milions d’euros, la xifra es reduirà fins els 360.000 euros desprésd’atendre els compromisos de despesa adquirits durant el 2023. L’alcalde ha acusat Meritxell Roigé d’instal.lar-se en la mentida…

D’altra banda, i en relació a l’increment de la tarifa de l’aigua, l’Alcalde Jordi Jordan ha assegurat que l’empresa Aigües de Tortosa ha tancat els darrers dos anys amb pèrdues i ha acusat Meritxell Roigé de mentir després d’haver afirmat que havia tancat en positiu…

El govern municipal donarà compte en el proper Ple de la liquidació del pressupost del 2023 i portarà a aprovació les tarifes de l’aigua per al 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Junts per Tortosa afirma que la liquidació del pressupost de 2023, amb un superàvit de 3,3 milions d’euros i un romanent de tresoreria de 2,6 MEUR, referma que la bona situació econòmica de l’Ajuntament de Tortosa. Són dades incloses a l’informe d’intervenció municipal, que ha donat a conèixer íntegrament el grup de Junts per Tortosa. 

De la liquidació també es desprèn que els fons líquids, és a dir, els diners que l’Ajuntament té al banc, a 31 de desembre del 2023 superen els 13,4 MEUR, pràcticament el mateix que l’any passat, i molt superior al del 2019, que era de 7,5 MEUR. Unes dades que, segons Junts avalen, la gestió solvent dels recursos públics que es va dur a terme durant tot l’anterior mandat. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, aquestes dades refermen que les finances municipals estan sanejades, i ha acusat l’Alcalde i l’equip de govern d’inventar-se un relat per justificar la pujada d’impostos…

Per la seva banda, l’Alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha insistit en que el romanent de tresoreria del 2023 serà un 85% inferior al del 2022. Segons Jordan, tot i que s’ha tancat l’exercici amb un romanent de 2.6 milions d’euros, la xifra es reduirà fins els 360.000 euros desprésd’atendre els compromisos de despesa adquirits durant el 2023. L’alcalde ha acusat Meritxell Roigé d’instal.lar-se en la mentida…

D’altra banda, i en relació a l’increment de la tarifa de l’aigua, l’Alcalde Jordi Jordan ha assegurat que l’empresa Aigües de Tortosa ha tancat els darrers dos anys amb pèrdues i ha acusat Meritxell Roigé de mentir després d’haver afirmat que havia tancat en positiu…

El govern municipal donarà compte en el proper Ple de la liquidació del pressupost del 2023 i portarà a aprovació les tarifes de l’aigua per al 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST